Relațiile potrivite nu necesită efort sau muncă în relație

relatia potrivita

Dintre toate miturile, acesta mă enervează cel mai tare. Oamenii se mint adesea, că vor întâlni "persoana potrivită" și totul va fi fain și simplu. Realitatea este totuși alta. În general, atunci când intrăm într-o relație expunem cea mai bună versiune a noastră. Pe parcurs, în timp ce petrecem mai mult timp împreună, începem ușor să renunțăm la eforturile sau măștile pe care le folosim pentru a ne prezenta cea mai bună versiune a noastră, și încep să ni se vadă imperfecțiunile. Asta înseamnă că partenerul este pus în situația în care începe să invețe să le accepte sau să le gestioneze cumva. Admițând și asumându-ți faptul că ORICE relație presupune efort, muncă și implicare în menținerea și dezvoltarea ei, te va ajuta să eviți astfel dezamăgiri pe viitor.


Alte mituri despre relațiile de cuplu care ar putea să te intereseze:


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii