Extremele se atrag. Mit sau realitate?


Cred că acest mit își are rădăcini undeva în adolescentă când suntem cumva tentați să credem că "fetele bune sunt atrase de băieții răi" iar pe măsură ce înaităm în vârstă, ajungem fie să consolidăm acest mit, fie să trecem la extrem cealaltă în care credem că avem nevoi de o multitudine de similarități pentru a fi atras de cineva.

Chiar dacă această teorie este valida în unele cazuri, și da, există adevăr și că persoanele extrovertite sunt atrase de de persoane introvertite, adevărul cred că este totuși undeva la mijloc. Cheia unei relații funcționale este complementaritatea. Asta înseamnă, că ar fi bine să urmărești ca partenerul tău să aibă anumite calități care ție îți lipsesc. Este un mare avantaj dacă există puncte comune și în trecut, cât și puncte comune de interes. Provenind din medii asemănătoare sau având un background similar, ar putea ajuta relația voastră, fiindu-vă mai ușor să vă înțelegeți și să vă completați.


Alte mituri despre relațiile de cuplu care ar putea să te intereseze:


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii