Cred că acest mit isi are rădăcini undeva in adolescentă cand suntem cumva tentati să credem că "fetele bune sunt atrase de băietii răi" iar pe măsură ce inaităm in varstă, ajungem fie să consolidăm acest mit, fie să trecem la extrem cealaltă in care credem că avem nevoi de o multitudine de similarităti pentru a fi atras de cineva.
Chiar dacă această teorie este valida in unele cazuri, si da, există adevăr si că persoanele extrovertite sunt atrase de de persoane introvertite, adevărul cred că este totusi undeva la mijloc. Cheia unei relatii functionale este complementaritatea. Asta inseamnă, că ar fi bine să urmăresti ca partenerul tău să aibă anumite calităti care tie iti lipsesc. Este un mare avantaj dacă există puncte comune si in trecut, cat si puncte comune de interes. Provenind din medii asemănătoare sau avand un background similar, ar putea ajuta relatia voastră, fiindu-vă mai usor să vă intelegeti si să vă completati.
Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.
Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"
Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.