Regulament

Participarea la evenimentele 326.ro presupune că ai citit, acepți și vei respecta Regulamentul și Termenii și condițiile de furnizare a serviciilor 326.ro

1. Statutul de membru

1.1 Comunitatea 326.ro se adresează persoanelor de sex masculin sau feminin, care sunt necăsătorite, divorțate sau văduve și care doresc să socializeze sau sunt în căutarea unui partener pentru a pune bazele unei relații stabile și funcționale.
1.2 Statutul de membru se dobândește prin înregistrarea online și achitarea taxei de membru. Statutul de membru este un privilegiu și NU un drept. Acesta poate fi retras în orice moment, fără o notificare în prealabil.

2. Accesul la evenimentele 326.ro

2.1 La evenimente pot participa doar membrii comunității. Excepție fac evenimentele de tipul "seri dansante", unde pot participa și persoane din afara comunității 326.ro.
2.2 La eveniment pot participa doar membrii care sunt invitați (în baza matching-ului).
2.3 Taxa de participare pentru fiecare eveniment este comunicată pe site. Aceasta variază în funcție de tipul de eveniment și de locatatea în care se organizează.

3. Rezervarea locului la eveniment și plata

3.1 După primirea invitației, membrul poate rezerva un loc la eveniment, direct din contul său de pe platforma online 326.ro.
3.2 Rezervarea poate fi făcută în maxim 48 de la ore la primirea invitației și este valabilă 24 de ore.
3.3 Plata taxei de participare la eveniment se poate face online (prin transfer securizat la platforma de plăți MobilPay), prin transfer bancar sau direct în cont (la ghișeul băncii).
3.4 Taxa de participare reprezintă angajamentul tău de a fi prezent, motiv pentru care nu se restituie, indiferent de situație sau motiv.

4. Date generale

4.1 Pentru că ținem la discreție, în cadrul evenimentelor este interzisă fotografierea, filmarea sau înregistrarea participanților.
4.2 Este interzis accesul persoanelor care poartă asupra lor arme, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc.
4.3 Personalul de pază și protecție, poartă insemne specifice și poate interveni în cazul în care sunt semnalate probleme.
4.4 În cadrul evenimentului nu este permisă introducerea de băuturi alcoolice cumpărate din altă parte, precum și părăsirea locului de desfășurare cu sticle de vin, bere, pahare, etc
4.5 Nu este admis accesul persoanelor străine în alte spații decât cele/cel destinat desfășurării evenimentului.
4.6 În cazul în care spațiul este destinat cu garderobă, aceasta este gratuită și supraveghiată. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru hainele sau obiectele personale lăsate în altă parte decât la garderobă.
4.7 Este interzis accesu la eveniment a persoanelor însoțite de câini, pisici sau alte animale de companie.
4.8 Consumul de droguri, medicamente și alte substanțe ilegale, precum și orice tranzacții cu astfel de produse sunt strict interzise în incinta spațiului de desfășurare a evenimentului.
4.9 Fumatul țigărilor electronice sau al produselor din tutun se va face doar în spațiile special amenajate și semnalizate.
4.10 Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul Regulament, în orice moment, fără o notificare în prealabil. Dată la care a avut loc ultima modificare a regulamentului este specificată la fianlul acestuia.

5. Revocarea statutului de membru și evacuarea de la eveniment
5.1 Evacuarea de la eveniment și revocarea statutului de membru poate surveni, dar fără a se limita la, atunci cand participantul:

  • se află în stare de ebrietate sau sub consum evident de substanțe interzise;
  • folosește un limbaj vulgar;
  • are un comportament inadecvat;
  • insultată persoane din comunitate, organizatori sau personalul localului (indiferent de limbaj: engleză, germană, etc);
  • instigă la cearta, injurii sau violențe;
  • folosește jigniri cu tentă rasistă;
  • produce stricăciuni sau daune obiectelor de inventar ale spațiului în care este organizat evenimentul;
  • folosește evenimentul în mod abuziv sau cu intenții ilicite;

6. Note cu titlu de recomandare

6.1 Înaintea fiecărui eveniment, sugerăm membrilor să recitească Recomandările privind siguranța personală.
6.2 Să respecte codul vestimentar al evenimentului, dacă există.
6.3 Să nu fie insistent/agresiv în comunicare, să nu ceară și să nu ofere informații de contact sau să invite la o altă întâlnire în afara celor oraganizate de 326.ro.
6.4 Să nu pună întrebări explicite cu caracter sexual, să evite conversațiile care au conotații sexuale sau care pun interlocutorul în situații jenante.
6.5 Să se comporte într-o manieră onestă și civilizată.

 

Ultima actualizare a regulamentul: 06/01/2019

Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773