Regulament

Înregistrarea în pe platforma 326, obținerea statutului de membru și participarea la evenimentele 326.ro presupune că ai citit, acepți și vei respecta Regulamentul și Termenii și condițiile de furnizare a serviciilor.

1. Statutul de membru

1.1 Comunitatea 326.ro se adresează persoanelor de sex masculin sau feminin, care sunt necăsătorite, divorțate sau văduve și care doresc să socializeze sau sunt în căutarea unui partener, pentru a pune bazele unei relații stabile și funcționale.
1.2 Statutul de membru se dobândește prin înregistrarea online și achitarea taxei de înscriere. Statutul de membru este un privilegiu și NU un drept. Acesta poate fi retras în orice moment, fără o notificare în prealabil.

2. Accesul la evenimentele 326.ro

2.1 La evenimente pot participa doar membrii comunității 326, care au completat corect profilul și zona de preferințe, și au selectat cel puțin un anumit tip de eveniment.
2.2 La eveniment pot participa doar membrii care sunt invitați (în baza matching-ului) și care au confirmat și achitat taxa de participare în timp util.
2.3 Taxa de participare pentru fiecare eveniment este prezentată pe site (public) cât și în interfața contului de membru. Aceasta variază în funcție de tipul de eveniment și de locatatea în care se organizează.
2.4 Pentru a nu mai primi invitații la evenimentele viitoare, este necesară deselectarea evenimentelor din secțiunea de Preferințe. Acestea pot fi reactivate oricând, în perioada în care membership-ul este activ.

3. Rezervarea locului la eveniment și plata

3.1 Membrul invitat primești o notificare prin sms/email cu minim 1-3 zile înaintea evenimentului, iar pentru a rezerva locul, acesta trebuie să acceseze interfața contului de membru și să menționeze că va participa sau nu va participa.
3.2 Rezervarea poate fi făcută în maxim 48 de ore la primirea invitației și este valabilă 24 de ore, timp în care trebuie achitată taxa de participare.
3.3 Plata taxei de participare la eveniment se poate face online (prin transfer securizat la platforma de plăți MobilPay), prin transfer bancar sau direct în cont folosind datele furnizate în secțunea Plătește online.
3.4 Taxa de participare reprezintă angajamentul tău de a fi prezent, motiv pentru care nu se restituie, indiferent de situație sau motiv.

4. Date generale

4.1 Pentru că ținem la discreție, în cadrul evenimentelor este interzisă fotografierea, filmarea sau înregistrarea participanților.
4.2 Este interzis accesul persoanelor care poartă asupra lor arme, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc.
4.3 Personalul de pază și protecție, poartă insemne specifice și poate interveni în cazul în care sunt semnalate probleme.
4.4 În cadrul evenimentului nu este permisă introducerea de băuturi alcoolice cumpărate din altă parte, precum și părăsirea locului de desfășurare cu sticle de vin, bere, pahare, etc
4.5 Nu este admis accesul persoanelor străine în alte spații decât cele/cel destinat desfășurării evenimentului.
4.6 În cazul în care spațiul este destinat cu garderobă, aceasta este gratuită și supraveghiată. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru hainele sau obiectele personale lăsate în altă parte decât la garderobă.
4.7 Este interzis accesul la eveniment a persoanelor însoțite de câini, pisici sau alte animale de companie.
4.8 Consumul de droguri, medicamente și alte substanțe ilegale, precum și orice tranzacții cu astfel de produse sunt strict interzise în incinta spațiului de desfășurare a evenimentului.
4.9 Fumatul țigărilor electronice sau al produselor din tutun se va face doar în spațiile special amenajate și semnalizate.
4.10 Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul Regulament, în orice moment, fără o notificare în prealabil. Dată la care a avut loc ultima modificare a regulamentului este specificată la fianlul acestuia.
4.11 Este interzisă participarea la evenimente dacă vă simțiți rău, dacă sunteți confirmat sau ați intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.
4.12 Este obligatoriu respectarea normelor impuse de autoritățile statului privind protecția împotriva COIVD.

5. Revocarea statutului de membru și evacuarea de la eveniment
5.1 Evacuarea de la eveniment și revocarea statutului de membru poate surveni, dar fără a se limita la, atunci cand participantul:

  • se află în stare de ebrietate sau sub consum evident de substanțe interzise;
  • folosește un limbaj vulgar;
  • are un comportament inadecvat;
  • insultată persoane din comunitate, organizatori sau personalul localului (indiferent de limbaj: engleză, germană, etc);
  • instigă la cearta, injurii sau violențe;
  • folosește jigniri cu tentă rasistă;
  • produce stricăciuni sau daune obiectelor de inventar ale spațiului în care este organizat evenimentul;
  • folosește evenimentul în mod abuziv sau cu intenții ilicite;

6. Note cu titlu de recomandare

6.1 Înaintea fiecărui eveniment, sugerăm membrilor să recitească Recomandările privind siguranța personală.
6.2 Să respecte codul vestimentar al evenimentului, dacă există.
6.3 Să nu fie insistent/agresiv în comunicare, să nu ceară și să nu ofere informații de contact sau să invite la o altă întâlnire în afara celor oraganizate de 326.ro.
6.4 Să nu pună întrebări explicite cu caracter sexual, să evite conversațiile care au conotații sexuale sau care pun interlocutorul în situații jenante.
6.5 Să se comporte într-o manieră onestă și civilizată.

7. Recompense pentru membri

7.1 Fiecare membru PRAGMA și VIP are posibilitatea de a recomanda comunitatea 326, iar pentru fiecare membru nou înscris la recomandarea acestuia, se vor acorda recompense după cum urmează:
 7.1.1 Acces gratuit la un eveniment - pentru fiecare 1 membru nou.
 7.1.2 Membership Honorificus - oferă valabilitate nelimitată a membership-ului curent - pentru 3 membri noi.
 7.1.3 Cină romantică - (București, Brașov și Cluj) - în cadrul evenimentelor organizate sau în afara acestora - după primii 10 membri noi.
 7.1.4 Cadou surpriză - după primii 15 membri noi.
 7.1.5 City break - după primii 32 de membri noi. Până la stabilizarea situației COVID-19, această recompensă este exclusă .
 7.1.6 În vizită la 326 - după primii 99 de membri noi. Până la stabilizarea situației COVID-19, această recompensă este exclusă.
7.2 Recompensele nu se cumulează între ele. Accesul gratuit la eveniment nu se oferă în cazul punctelor (7.1.2, 7.1.3, 7.1.4, 7.1.5, 7.1.6.)
7.3 Recompensele se numerotează în perioada membershipului activ (12 luni).
7.4 Recompensele sunt acordate ca un privilegiu, nu ca un drept, acestea putând fi retrase sau anulate în orice moment, fără un motiv sau notificare în prealabil.
7.5 Recompensele sunt cele prezentate la punctul 7.1. și nu pot fi preschimbate în bani sau alte beneficii materiale sau nemateriale.
7.8 Invitațiile de înscriere au un conținut standard și sunt trimise prin SMS, iar membrul care folosește această opțiune este direct răspunzător de numerele de telefon către care sunt trimise.

 

Ultima actualizare a regulamentul: 07/07/2021
Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773