Recomandări privind siguranța personală

Conform Termenilor și condițiilor, 326.ro asigură confidențialitatea membrilor și a informațiilor furnizate de aceștia. În cadrul evenimentelor 326, tu ești cel care decide informațiile personale pe care dorești să le faci cunoscute celorlalți participanți.

Recomandăm membrilor comunității 326 să țină cont de aceste Recomandări privind siguranța personală

 1. Fii reticent în a oferi informații personale, dar informațiile pe care alegi să le împărtășești trece-le prin filtrul sincerității. Nu încerca să pari altcineva decât cine ești.
 2. Pentru a vă prezenta folosiți doar numele mic.
 3. Nu dezvăluiți informații personale cum ar fi: adresa personală sau locul de muncă, numărul de telefon, adresă de email, conturile de pe rețelele sociale sau alte informații ce pot fi folosite pentru a te identifica mai ușor.
 4. Nu te lăsa convinsde promisiune nefondate (angajare sau programarea unui interviu de angajarea, intermedierea altor servicii, etc).
 5. Nu da informații cu privire veniturile realizate (sursă, venituri, etc) pentru a evita persoanele interesate doar de acest aspect.
 6. Nu accepta să împrumuți alți participanți cu bani sau alte bunuri.
 7. Anunță moderatorul în situația în care te simțit amenințat sau agresat de vreunul dintre participanți.
 8. Nu te grăbi să ieși din cadrul evenimentelor organizate. Nu vă dați întâlnire în afara evenimentelor 326, decât atunci când ești convins că este ceea ce îți dorești și faci asta în deplină cunoștință de cauză.
  După încheierea evenimentului poți invita (din contul tău de membru) persoanele pe care ai dori să le revezi la următorul eveniment. Dacă sentimentul este reciproc, vă veți reîntâlni. Recomandarea vine din dorința noastră sinceră, ca tu să faci cea mai bună alegere. În cadrul evenimentelor 326 ai posibilitatea de a privi potențialul partener cum se comportă în raport cu ceilalți membri.
 9. Păstrează telefonul la îndemână și ia-l cu tine oriunde mergi. În acest fel poți suna sau poți fi sunat în caz de urgență.
 10. Nu îți lăsa lucrurile nesupraveghiate.
 11. Nu îți lăsa băutura nesupraveghiată.
 12. Evită consumul excesiv de alcool (în cadrul evenimentelor în care este permis consumul de alcool) pentru nu risca să dai mai multe informații decât este cazul.
 13. Nu accepta să fii condus acasă.
 14. Nu accepta să împărțiți taxiul la plecare.
 15. Fii atent cum ți se răspunde la întrebările pe care le pui. Dacă nu sunt intrebări personale, iar celalălalt participant evită să îți răspundă sau îți răspunde cu o altă întrebare ar putea fi un semnal de alarmă.

 

Încearcă să eviți persoanele care:

 • se contrazic singure;
 • îți lasă impresia că ascund ceva;
 • evită să răspundă la întrebări care nu sunt foarte personale;
 • răspund la întrebări prin alte întrebări;
 • au un comportament neobișnuit;
 • insistentă cu privire la anumite lucruri care îți creează disconfort;
 • se descriu sau se prezintă într-un fel care nu corespunde așteptărilor tale;
 • nu ține cont de limitele pe care tu le impui în dialog;
 • se declară îndrăgostite și îți spun că nu pot vedea lumea fără tine. Atracția este prima care se manifestă. Iubirea este un sentiment care se clădește în timp. (zile, nu minute);
 • fac promisiuni nefondate;

 

Fii precaut în relația cu persoanele care manifestă următorul comportament:

 • inițiază discuția folosind diferite complimente sau care exagerează cu acestea pe parcursul dialogului;
 • au tendința de a-și sublinia calitățile fizice;
 • au un comportament deviant sau jignesc alți participanți;
 • folosesc cuvinte jignitoare atunci când vorbesc despre fostele relații;
 • insistă pe latura sexuală mai mult decât este cazul;
 • au tendințe negativiste exagerate;

 

Raportează persoanele au un comportament necorespunzător sau despre care ai cunoștință că au furnizat informații false (sau care au alte interese ascunse) pentru a putea fi luate măsuri în acest sens. Fii activ și nu subestima importanța acestei actiuni, pentru că doar cu ajutorul vostru (al membrilor) putem păstra doar persoanelor care corespund normelor morale și etice ale acestei comunități.

Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773