Prevenirea fraudei

Recomandări cu privire la utilizarea platformei, a uneltelor și a serviciilor 326.ro, menite să te ajute să îți protejezi datele și să nu te lași înșelat de persoane rău intenționate.

Pentru a evita riscul de a deveni victimă a unor înșelătorii prin mijloacele de comunicare, te rugăm să ții cont de următoarele:

  1. salvează în telefon tău numărul de contact de pe site pentru că este principalul număr prin care se va efectua comunicarea între tine și echipa 326.ro. Niciodată cu număr ascuns sau de pe alte numere.
  2. salvează adresa de email de pe contact de pe site pentru că este singura adresa prin care se va efectua comunicarea înter tine și echipa 326.ro
  3. 326.ro nu va solicita prin email sau prin telefon informații personale sau confidențiale (ex: conturi bancare, parole personale, etc)
  4. 326.ro nu va solicita plăți sau confirmări ale plăților, altfel decât prin platforma online disponibilă membrilor comunității
  5. 326.ro nu va solicita datele de autentificare la contul tău de membru
  6. 326.ro nu va solicita să accesezi alte pagini de internet, excepție în cazul în care efectuezi o plata din contul de membru, atunci vei fi TRANSFERAT pe pagina securizată de procesare a plății, de pe platforma MobilPay
  7. 326.ro nu va solicita apelarea unor numere necunoscute
  8. 326.ro nu va solicita semnarea vreunui acord sau contract

În cazul în care ai o suspiciune legată de o interacţiune similară cu cele menţionate mai sus, dar fără a ne limita la acestea te rugăm să verifici informaţia pe www.326.ro sau la serviciul nostru de Relaţii cu Clienţii 0732 466 773.

În cazul în care ai fost victima unei înşelătorii, te rugăm să ne anunţi prin apel la 0732 466 773.

Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773