De ce să devii membru în comunitatea 326?

326.ro pentru că iubirea este reală, nu virtuală


În primul rând trebuie lămurit de la început faptul că NU SUNTEM AGENȚIE DE MATRIMONIALE și nici vreun site sau aplicație de online dating.

Noi dezvoltăm această comunitate minunată de oameni educați (din toate punctele de vedere), frumoși și singuri, membri cărora le oferim acces la platforma noastră și serviciul profesional de matching (în baza unor algoritmi specifici) și accesul la evenimente, unde aceștia au ocazia de a cunoaște oameni noi, cu interese comune.


Un aspect foarte important, în a înțelege cum funcționează comunitatea 326 este procentul 67% reprezentat de aplicațiile pentru înscriere pe care le respingem. Depunem eforturi pentru menține o comunitate sănătoasă, cu oameni de calitate.

Și pentru că punem mare accent pe calitate, 0,9% dintre membrii înscriși sunt excluși din comunitate în urma unor probleme de conduită sau neconformare cu Regulamentul intern și/sau Termeni și condiții.

72% dintre membrii comunității 326 este reprezentat de doamne și domnișoare, iar 81% dintre membri sunt persoane care dețin funcții de conducere, sunt persoane publice, funcționari sau profesioniști din diferite domenii de activitate.

Am pornit cu o limită de vârstă (30 - 60 ani) și o varietate mai mare de evenimente (Puzzle, Mim, etc) dar creștem împreună și învățăm să ne adaptăm, așadar astăzi avem membri cu vârste cuprinse între 18 și 70+ ani, iar evenimentele organizate sunt preponderent evenimente de tipul Unu la unu.

Evenimentele au loc în mai toate zonele (orașe reședință de județ), însă cea mai mare comunitate 326 este în București și Cluj-Napoca, urmată de Brașov, Ploiești, Iași, Timișoara și Constanța.

Trebuie menționat (și înțeles) că 19% dintre membri nu vor participa la niciun eveniment în primul an, iar asta se întâmplă fie din cauza modului în care este completat profilul, fie pentru că nu au fost găsite persoanele potrivite pentru organizarea unei grupe de eveniment. Și, așa cum am mai menționat, calitatea primează, motiv pentru care evităm să organizăm evenimente doar de dragul de a spune că am făcut ceva.

În același timp, 41% dintre participanți susțin că plac pe cineva după primul eveniment.

 

Taxa de înscriere și încrederea

Ca în orice alt parteneriat, încrederea trebuie să existe și să fie reciprocă. Noi suntem transparenți și îți cerem să ai încredere că face ceea ce spunem, iar tu trebuie să fii onest și ne ceri să avem încredere în tine că ești o persoană de calitate și că putem investi în tine.

 

Date de identificare
Comunitatea 326 este administrată de către XTREM DIVISION SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J07/63/2009 și cod unic de înregistrare: 25138590.

Datorită situației generate de pandemie am decis să lucrăm în sistem hibrid (de acasă și din spații de coworking) dar ne poți contacta telefonic: 0732 466 773.

Viziunea noastră este de a oferi persoanelor educate, publice sau private, o alternitivă profesională pentru modurilor uzuale de a cunoaște oameni, unde, în baza unor compatibilități, creștem șansele dezvoltării unei relații de succes, stabile și funcționale.

Misiunea noastră este să identificăm și să formăm o comunitate de oameni frumoși și educați, pentru care, în baza unui matching specific să organizăm evenimente astfel încât aceștia să aibă posibilitatea de a se întâlni și de a se cunoaște, față în față..

Valorile noastre:

 • discreția - pentru că punem accent pe dreptul la viața privată a membrilor comunității noastre, discreția este unul dintre fundamentele acestei comunități
 • calitatea - aspirăm spre excelență, motiv pentru care lucrăm continuu pentru a ne îmbunătăți atât calitatea serviciilor furnizate cât și calitatea comunității 326
 • sinceritatea - ne dorim și urmărim o comunicare sinceră, atât între organizatori și membrii comunității, cât și între cei din urmă
 • diversitatea - respectăm oamenii și prețuim diversitatea, oferind un tratament nediferențiat membrilor comunității noastre

Accesul persoanelor cu dizabilități

Găsirea unui partener, în ziua de astăzi, este dificilă pentru oricine. Cu atât mai dificilă ar putea fi pentru o persoană cu dizabilități, dat fiind faptul că nu există prea multe opțiuni dedicate acestui segment de persoane.

326.ro încurajează relațiile sincere și stabile între persoane, indiferent de vârstă, orientare sexuală, etnie, religie, stare fizică sau alte particularități ce pot discrimina.

Motiv pentru care, venim în întâmpinarea persoanelor cu dizabilități căutând să organizăm evenimente în spații care permit accesul în scaun rulant, cât și prin organizarea unui grup de eveniment în care limbajul semnelor este principalul mijloc de comunicare.

 

Cum funcționează:

 1. Te înregistrezi folosind formularul online.
 2. Alegi tipul de membership care ți se potrivește.
 3. Achiți taxa de înscriere. online (din contul de membru), prin transfer bancar sau direct la bancă.
 4. După procesarea plății vei primi un email de confirmare și vei dobândi statutul de membru.
 5. Completezi profilul de membru, menționezi preferințele tale și alegi tipurile de evenimente la care ai vrea să participi.
 6. În baza unui matching, atunci când sunt întocmite condițiile de participare, vei primi pe mail și/sau sms o invitație la eveniment.
 7. Confirmarea se face direct din contul tău de membru. Rezervarea locului, fără plată, este valabilă 24 de ore.
 8. Taxa de participare la eveniment poate fi achitată online (din contul de membru), prin transfer bancar sau direct la bancă.
 9. După procesarea plății vei primi coordonatele evenimentului.
 10. Evenimentul :)

 

Protecția datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate
Informațiile furnizate vor fi folosite DOAR în scopul în care au fost colectate. Informațiile furnizate nu sunt publice și sunt codificate atunci când sunt salvate. Aceste informații sunt păstrate atâta timp cât utilizatorul are calitatea de membru.

326 NU publică poze din cadrul evenimentelor organizate și NU furnizează informații altor membri sau terțe părți despre participanți sau membri. Poți afla mai multe despre politica de confidențialitate și protecția datelor aici.
Visul meu dintotdeauna a fost să pot influența în mod pozitiv viața mai multor persoane, iar prin 326 simt că reușesc să fac asta.

Îmi place să interacționez cu membrii astfel încât să înțeleg mai bine personalitatea lor. Cred că experiențele noastre de viață nu ne definesc, dar ne fac să fim cine suntem acum și cred că este important să vedem aceste fragmente din viața celuilalt pentru a-l putea înțelege.

Pot să îți garantez că vei găsi aici iubirea alături de care îți vei petrece tot restul vieții? Nu!
Nu pot să-ți promit asta pentru că am realizat că cele mai frumoase lucruri în viață nu vin cu promisiuni.

Dar pot să te asigur că vei cunoaște oameni, iar eu împreună cu echipa mea vom fi alături de tine în această călătorie.

Așadar, hai în comunitatea 326 și îți promit că vei avea o experiență cel puțin frumoasă. Iar dacă, cumva, nu am reușit să te conving să te înscrii acum, îți doresc, sincer și din tot sufletul, ca visele tale să se îndeplinească, cum s-a întâmplat cu al meu.

administrator
Ciprian POPA
Fondator 326.ro

Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773