De ce să devii membru în comunitatea 326?

Matrimoniale? 326.ro pentru că iubirea este reală, nu virtuală


Date de identificare
Comunitatea 326 este administrată de către XTREM DIVISION SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J07/63/2009 și cod unic de înregistrare: 25138590.

Ne găsești în București, Str. Gabroveni Nr.9 (cu o programare în prealabil) sau la telefon: 0732 466 773.

 

Misiunea noastră este de a potrivi și de a aduce față în față acele persoane care sunt în căutarea unei relații stabile și funcțională.

Viziunea noastră este a de reduce numărul persoanelor care se simt singure, prin a le oferi o alternativă profesională, de încredere, persoanelor care se află în căutarea unui partener.

Valorile noastre:

 • discreția - pentru că punem accent pe dreptul la viața privată a membrilor comunității noastre, discreția este unul dintre fundamentele acestei comunități
 • calitatea - aspirăm spre excelență, motiv pentru care lucrăm continuu pentru a ne îmbunătăți atât calitatea serviciilor furnizate cât și calitatea comunității 326
 • sinceritatea - ne dorim și urmărim o comunicare sinceră, atât între organizatori și membrii comunității, cât și între cei din urmă
 • diversitatea - respectăm oamenii și prețuim diversitatea, oferind un tratament nediferențiat membrilor comunității noastre

 

Despre 326
Gândește-te la 326 ca la un prieten care cunoaște foarte mulți oameni mișto. Un prieten care îți ascultă povestea și preferințele, nu te judecă, și te invită la un eveniment pentru a te pune față în față cu oameni pe care îi consideră "potriviți".

Știm că industria serviciilor matrimoniale este frecvent pusă la încercare de diferite companii care ajung să îi înșele pe cei ce le calcă pragul, dar am vrea să fii convins de bunele noastre intenții.

 

Accesul persoanelor cu dizabilități

Găsirea unui partener, în ziua de astăzi, este dificilă pentru oricine. Cu atât mai dificilă ar putea fi pentru o persoană cu dizabilități, dat fiind faptul că nu există prea multe opțiuni dedicate acestui segment de persoane.

326.ro încurajează relațiile sincere și stabile între persoane, indiferent de vârstă, orientare sexuală, etnie, religie, stare fizică sau alte particularități ce pot discrimina.

Motiv pentru care, venim în întâmpinarea persoanelor cu dizabilități căutând să organizăm evenimente în spații care permit accesul în scaun rulant, cât și prin organizarea unui grup de eveniment în care limbajul semnelor este principalul mijloc de comunicare.

 

Cum funcționează:

 1. Te înregistrezi folosind formularul online.
 2. Alegi tipul de abonament care ți se potrivește.
 3. Achiți taxa de membru. online (din contul de membru), prin transfer bancar sau direct la bancă.
 4. După procesarea plății vei primi un email de confirmare și vei dobândi statutul de membru.
 5. Completezi profilul de membru, menționezi preferințele tale și alegi tipurile de evenimente la care ai vrea să participi.
 6. În baza unui matching, atunci când sunt întocmite condițiile de participare, vei primi pe mail și/sau sms o invitație la eveniment.
 7. Confirmarea se face direct din contul tău de membru. Rezervarea locului, fără plată, este valabilă 24 de ore.
 8. Taxa de participare la eveniment poate fi achitată online (din contul de membru), prin transfer bancar sau direct la bancă.
 9. După procesarea plății vei primi coordonatele evenimentului.
 10. Evenimentul :)

 

Protecția datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate
Informațiile furnizate vor fi folosite DOAR în scopul în care au fost colectate. Informațiile furnizate nu sunt publice și sunt codificate atunci când sunt salvate. Aceste informații sunt păstrate atâta timp cât utilizatorul are calitatea de membru.

326 NU publică poze din cadrul evenimentelor organizate și NU furnizează informații altor membri sau terțe părți despre participanți sau membri. Poți afla mai multe despre politica de confidențialitate și protecția datelor aici.Visul meu din totdeauna a fost să pot influența în mod pozitiv viața mai multor persoane, iar prin 326 simt că reușesc să fac asta.

Îmi place să interacționez cu membrii astfel încât să înțeleg mai bine personalitatea lor. Cred că experiențele noastre de viață nu ne definesc, dar ne fac să fim cine suntem acum și cred că este important să vedem aceste fragmente din viața celuilalt pentru a-l putea înțelege.

Pot să îți garantez că vei găsi aici iubirea alături de care îți vei petrece tot restul vieții? Nu!
Nu pot să-ți promit asta pentru că am realizat că cele mai frumoase lucruri în viață nu vin cu promisiuni.

Dar pot să te asigur că vei cunoaște oameni, iar eu împreună cu echipa mea vom fi alături de tine în această călătorie.

Așadar, hai în comunitatea 326 și îți promit că vei avea o experiență cel puțin frumoasă. Iar dacă, cumva, nu am reușit să te conving să te înscrii acum, îți doresc, sincer și din tot sufletul, ca visele tale să se îndeplinească, cum s-a întâmplat cu al meu.

administrator
Ciprian POPA
Fondator 326.ro

Parteneri 326

emilia

Emilia
Psiholog specialist

 • Masterat în psihoterapii psihanalitice
 • Psihodiagnoză proiectivă și terapie analitică szondiană
 • Psihoterapie Ericksoniană
 • Hipnoterapie
 • Expertiză psihologică judiciară

Contact: +40 722 305 599

Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773