Cuplurile fericite nu se ceartă. Mit sau realitate?

relatii cuplu zen

Cred că este cel mai răspândit mit și un clișeu care etichetează și ruinează multe cupluri. Însăși comparația voastră cu alte cupluri nu poate aduce prea multă fericire, mai ales dacă ar fi să vă raportați la numărul de certuri. Filmele, cărțile și toată industria comercială ne vinde acest mit pe care întreaga societate îl întreține. Cuplurile fericite nu se ceartă, viața este roz și ai nevoie de lapte și miere pentru a fi cu adevărat fericit. Care este adevărul? Fiecare cuplu este diferit în felul său, iar cearta (până la un punct, desigur) sau discuțiile în contradictoriu (tot până la un punct), nu sunt semnele unor nepotrivire și nici o etichetă pentru un cuplu nefericit. Este sănătos și perfect normal să aveți astel de dezbateri. Nu puteți fi amândoi pe aceeași lungime de undă, de fiecare dată. Cel mai important, este să comunicați frumos, într-un mod diplomatic, să vă ascultați reciproc și să vă respectați părerile diferite, fără a judeca sau a fi critic ori răutăcios. Discuțiile libere, fără învinovățire sau etichetare cresc încrederea și consolidează legătură dintre voi.


Alte mituri despre relațiile de cuplu care ar putea să te intereseze:


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii