Cuplurile trebuie să facă sex de N ori pe zi/săptămână/lună. Mit sau realitate?

sex cuplu

Trebuie să recunosc, mi-a dat puțin de gândit. O afirmație pe care o regăsesc totuși la limita dintre mit și realitate. Este adevărat că sexul joacă un rol destul (foarte) important în relația de cuplu, însă fericirea sau stabilitatea relației de cuplu nu este dependentă doar de numărul momentelor intime. Suntem diferiți și trăim perioade diferite. Uneori suntem mai relaxați, alteori mai stresați sau poate mai distrași. Această dispoziție poate să varieze, așadar nu există un număr recomandat de acte sexuale / anumită perioadă de timp, pentru a defini calitatea cuplului. Important este să discutați deschis despre nevoile și așteptările voastre și, căutați împreună o modalitate de a obține ceea ce vă doriți.


Alte mituri despre relațiile de cuplu care ar putea să te intereseze:


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii