"Iubirea nu înseamnă decât descoperirea noastră în alții și plăcerea recunoșterii." - Alexander McCall Smith


326 este o comunitate formată din oameni frumoși, care împărtășesc o dorință comună și care sunt în căutarea unei relații stabile.

Oamenii angajează consultanți financiari, instructori personali de fitness sau consultanți vestimentari pentru a-i ajuta să își îmbunătățească anumite aspecte din viața lor. De ce nu ar apela și la un profesionist pentru a-i ajuta să găsească pe cineva special?

Nu, nu este un site de matrimoniale și nici de socializare sau întâlniri online. Întâlnirile sunt pe bune, oamenii sunt reali, la fel este și iubirea. Online se realizează doar comunicarea dintre tine și organizatori.

326 oferă servicii profesionale personalizate de matchmaking, persoanelor care se află în căutarea unei relații stabile. În loc de a pierde timpul răsfoind profile (unele mai mult sau mai puțin reale) ore în șir, vei putea cunoaște oameni faini, față în față, la evenimentele 326.

326 organizează evenimente pentru persoanele singure și care sunt interesate de o relație stabilă. Evenimentele au diferite tematici și forme, iar grupele sunt organizate în baza unui matching specific. Mai multe detalii găsești pe site, la fiecare eveniment în parte.

Primul pas este de a te înregistra în comunitatea 326, completând formularului online. După validarea datelor tale de contact, vei putea continua să completezi profilul de membru și poți selecta tipurile de evenimente sau serviciile care te interesează.

Accesul la evenimente se face în baza statutului de membru și a taxei de participare, care diferă în funcție de eveniment.

Pentru a putea participa la evenimente trebuie să fii membru în comunitatea 326. Costul unui abonament, cât și privilegiile oferite sunt descrise pe site.

Participarea la evenimente se plătește separat și diferă în funcție de eveniment și orașul în care se organizează!

Plata abonamentului de membru cât și taxa de participare la evenimente, se face ONLINE prin platforma de plăți online pusă la dispoziție de MobilPay, sau direct la bancă prin virament bancar.

Plata online este securizată și se realizează în condiții de 100% siguranță. Atunci când plătești online, vei fi transferat pe platforma de plăți a operatorului MobilPay, unde tranzacția este criptată și securizată.

La evenimente pot participa doar membrii comunității 326. Chiar dacă prietenul tău este înscris în comunitatea 326, nu veți putea participa la eveniment împreună, decât dacă, în baza matching-ului, a fost și el invitat la același eveniment.

Evenimentele PUZZLE sunt moderate de către un profesionist care, prin jocurile și tehnicile specifice, te va ajuta să interacționezi mai ușor cu ceilalți membri.

Evenimentele Unu la unu sunt construite astfel încât întâlnirea să aibă o dinamică plăcută și cursivă.

Nu! La evenimentele 326 nu este permis consumul de alcool sau de substanțe interzise, la fel cum este interzisă și participarea în stare de ebrietate sau în urma consumului de substanțe interzise. Excepție fac eveniemtele tematice care au ca scop degustarea de vin, unde bineînțeles, este permis consumul de alcool.

La fel ca în cazul oricărui eveniment (ex: un spectacol de teatru sau film) prețul biletului reprezintă rezervarea locului, deci contravaloarea biletului nu poate fi restituită.

Atenție! Anulând mai multe evenimente te supui riscul de a-ți suspenda contul și de a fi exclus din comunitate.

Nu! După ce te înregistrezi și alegi evenimentele la care ai vrea să participi, vei primi notificări pe email sau SMS cu evenimentele la care poți participa (în baza matching-ului). Dacă dorești să participi, rezervi un loc, dar daca nu te simți pregătit, nu este nicio problemă. Ne vedem când te simți pregătit.

Taxa de membru se achită anual și reprezintă o formă de angajament, pentru a evita persoanele care dispun de "prea mult timp liber" sau care sunt doar în căutarea unor forme ieftine de divertisment.

Taxa de membru nu se rambursează.

Singura garanție pe care o putem oferi este că VEI ÎNTÂLNI OAMENI. Dacă tratezi cu seriozitate serviciile și uneltele pe care ți le punem la dispoziție, ai șanse reale să întâlnești la evenimentele 326, persoana pe care o cauți.

Matching-ul grupelor de evenimente se face în baza unor algoritmi specifici. Dacă ai în minte un profil mai detaliat al persoanei pe care îți dorești să o întâlnești, îți recomandăm să folosești opțiunea de Preferințe extra.

Din motive de siguranță, recomandarea noastră este să nu te grăbești să îți dai datele de contact persoanei pe care o placi. De asemenea, îți recomandăm să eviți întâlnirile în afara evenimentelor 326, până nu ajungi să o cunoști mai bine. După eveniment, în baza feedback-ului pe care îl poți oferi (online din contul tău de membru), poți menționa persoanele pe care ai vrea să le revezi la următorul eveniment.

Nu! În cazul evenimentelor PUZZLE, grupele sunt organizate astfel încât să nu întâlnești aceleași persoane la fieacare eveniment. Vei putea revedea doar persoanele pe care le-ai selectat la eveimentele anterioare.

Da. Dacă întrunești condițiile de participare, poți participa la evenimentele organizate în orice oraș.

Depunem toate eforturile pentru a asigura calitatea membrilor din comunitatea 326. Există câteva metode specifice prin care validăm acuratețea informațiilor furnizate de membri, însă, din motive legislative, 326 nu face verificări de background.

Nu am dori ca membrii comunității să își creeze așteptări false atunci când apelează la serviciil noastre.

Apelăm la sinceritatea membrilor pentru a furniza informații valide și în acord cu bunele intenții ale acestei comunități.

În aceeași măsură, încurajăm membrii comunității 326 să ia măsuri pentru propria lor siguranță, la fel cum ar proceda în orice altă situație.

Există câteva metode specifice prin care validăm acuratețea informațiilor oferite de membri, însă apelăm la discernământul și bunul simț al acestora pentru a fi sinceri și deschiși în ceea ce privește intenția și informațiile pe care ni le pun la dispoziție.

De asemenea, comunitatea 326 este un organism viu care se poate verifica și din interior. Astfel, dacă ai cunoștințe despre cineva din comunitate, care este căsătorit sau care a oferit informații false, te rugăm să ne anunți pentru a putea lua măsurile necesare.

Da. Aceasta nu va fi publică, însă ne va ajuta pe noi, echipa 326, să identificăm mai ușor membrii, respectiv participanții la evenimente. Profilele fără fotografie nu sunt eligibile pentru matching.

Punem mare accent pe discreție și protecția datelor cu caracter personal. Datele persoanale și informațiile pe care le vei oferi NU SUNT PUBLICE și nici NU VOR FI FOLOSITE ÎN ALTE SCOPURI decât cel stabilit, și anume, de a facilita ca tu să întâlnești persoana potrivită.

Discreția este fundamentul serviciilor noastre.

Dacă ai completat corect și complet profilul de membru, dacă ai ales tipurile de evenimente la care îți dorești să participi, în decurs de 2 zile – 3 luni, ar trebui să primești deja invitații la evenimente.

Uneori filtrele anti-spam ar putea intercepta mesajele trimsie de către serverul 326 și pot bloca sau redirecționa mail-urile în directorul de SPAM sau JUNK.

Caută mesajele noastre în aceste foldere, iar dacă le găsești nu uita să le marchezi ca NOT SPAM pentru a evita pe viitor această situație.

Hai la următorul eveniment!

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii

Alături de persoana potrivită,
poți trăi povestea de iubire descrisă în cărți