Dacă ignori aceste 6 semne, ai șanse mari să suferi iar din dragoste 3/3

abuz

Continuăm seria celor 3 articole în care vorbim despre 6 semne la care ar fi bine să fii atent(ă) atunci când începi o relație nouă. Cum spuneam și în articolul anterior, nu este vina Karmei, nici a Universului si nici a Sorții, pentru relații tale mai mult sau mai puțin fericite.

Articolul este fragmentat în 3 părți, așadar te invit să urmărești întreaga serie de articole. Dacă nu ai citit articolele anterioare, îl poți găsi aici (click aici) și aici (click aici).

 

5. Situații de violență fizică sau verbală

Nu vreau să dezvolt prea mult această idee pentru că evit să mă indispun sau să mă enervez. Pur și simplu, nu consider violența ca fiind o soluție în nicio situație, cu atât mai puțin într-o relație!

Fie că este vorba despre abuz emoțional, fizic sau sexual, este cel mai mare semnal de alarmă și poate cel mai grav. Nu ignora comportamentul acestor persoane în relația cu ceilalți. Oricând poți deveni un/o "ceilalți" și te vei bucura de aceleași  "privilegii"!

Evită aceste persoane și aceste situații. Fugi! Nu privi înapoi! Iar daca treci printr-o situație de genul acesta, nu evita să contactezi 112!

 

6. Prietenii și/sau familia nu sunt deacord cu relația voastră

Probabil nu ai o relație foarte apropiată cu familia sau cu prietenii tăi, dar îți recomand să acorzi atenție reacției lor cu privire la relația voastră. Ascultă punctul lor de vedere. Dacă îți vor spune că nu vă potriviți, nu este datorită invidiei (amuzant, dar am auzit-o) ci pentru ca pot vedea ceva ce ție îți este greu să vezi acum când ești în al 9lea cer purtat(ă) de hormonul fericirii....

Nu spun să faci ce-ți spun ei, ci să te oprești puțin și să te gândești la ce și de ce au văzut ei. Ar putea să evidenția un semn pe care l-ai neglijat tu.

În schimb, dacă (vor avea curajul și) îți vor spune că nu te tratează frumos, în cazul ăsta nu mai sta pe gânduri pentru că nu ai de ce. Renunță la acea relație pentru că ei te iubesc și te apreciază mai mult decat acea persoană care te ține de mână și îți spune că te iubește.

 

"Iubirea nu trebuie confundată cu sclavia inimii. Iubirea care se roagă este frumoasă, dar cea care imploră este dragoste de slugă." - Antoine de Saint-Exupery

 

 

Ți-a plăcut articolul ? Dă share la articol pe rețelele tale sociale.  Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.
Te invit să te abonezi la serviciul de newsletter pentru a fi la curent cu următoarele articole din această serie. Iar dacă nu ne urmărești deja pe facebook, te poți abona acum cu un like!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii