Dacă ignori aceste 6 semne, ai șanse mari să suferi iar din dragoste 2/3

flirt

Continuăm seria celor 3 articole în care vorbim despre 6 semne la care ar fi bine să fii atent(ă) atunci când începi o relație nouă. Cum spuneam și în articolul anterior, nu este vina Karmei, nici a Universului si nici a Sorții, pentru relații tale mai mult sau mai puțin fericite.

Articolul este fragmentat în 3 părți, așadar te invit să urmărești întreaga serie de articole. Dacă nu ai citit articolul anterior, îl poți găsi aici (click aici).

 

3. Te ține ca pe un secret

Ai o relație secretă? Ești de ceva timp în relația asta dar încă nu i-ai cunoscut prietenii/prietenele? De familie să mai întreb?  Sau poate i-au cunoscut, dar te-au prezentat ca pe un/o prieten(ă)? Ați vorbit despre asta însă partenerul/partenera ta nu a făcut nimic în sensul ăsta?

Sunt convins că are o explicație foarte (mai mult sau mai puțin) logică, însă dacă este să mă întrebi pe mine, pentru mine scuzele nu sunt o soluție. Așadar, recomandarea mea este să nu crezi în ele. Mai ales dacă situația persistă.

În cazul ăsta, cel mai probabil te simți folosit(ă), ceea ce probabil este și adevărat. Repet, probabil! Întrebarea (mea) firească pentru tine este: "Ești mulțumit(ă) să fii tratat(ă) ca pe un secret și nu ca pe o persoană iubită?" Dă-mi voie să ghicesc răspunsul!

Dacă nici asta nu te-a convins, încearcă să te gândești la câte alte persoane ți-au fost prezentate la fel? Este posibil să nu-i fii singura iubire. Ar putea avea chiar soț/soție acasă, fără ca tu să știi asta.

Te mulțumești cu mai puțin decât meriți? Eu te sfătuiesc să renunți la "iubirea asta secretă", și caută pe cineva dispus să te iubească așa cum meriți și care să fie mândru/mândră de tine și relația voastră.

 

4. Uiți de tine și te simiți mai puțin comfortabil în relație

Plănuiești doar tu toate ieșirile? Îți faci timp pentru a petrece timp împreună însă când este vorba de el/ea, observi că este prea ocupat(ă) pentru tine și nevoile tale? Te-ai întrebat de ce? Îți spun eu. Pentru că nu reprezinți o prioritate.  Te simți singur(ă) ca și când doar tu ai fi în această relație?

Dacă te întristezi gândindu-te la relația ta, cred ca este momentul să-ți faci curaj să mergi mai departe. Dacă nu ai cu cine să lupți (alături, nu împotrivă :) ), nu are sens sa încerci să mai cauți scuze sau explicații. Întelege că nu se merită, și mergi mai departe. Meriți pe cineva care este dispus(ă) să mute munții din loc pentru a te face să te simți important(ă), pentru a găsi drum spre tine, și mai ales, pentru a-și face timp pentru voi.

 

 

Ți-a plăcut articolul ? Dă share la articol pe rețelele tale sociale.  Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.
Te invit să te abonezi la serviciul de newsletter pentru a fi la curent cu următoarele articole din această serie. Iar dacă nu ne urmărești deja pe facebook, te poți abona acum cu un like!


loading...

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii