7 situații în care te poți gândi să îți definești relația

couple talking

Să porția discuția despre ce fel de relație aveți este u pas destul de important în orice relație serioasă. Ar putea fi chiar sfârșitul relației dacă nu sunteți amândoi în aceeași barcă. Ăsta cred că este și principalul motiv pentru care multe persoane amână această discuție, sperând cumva că lucrurile se stabilesc de la sine. Vezi 10 lucruri pe care le faceți împreună dar care nu înseamnă că sunteți un cuplu (click aici).

Iar momentul pentru a avea această discuție, din nou este cu schepsis. Nu ai vrea să fie nici prea devreme pentru a părea disperat/ă, dar nici prea târziu și să afli că erai într-o relație dar tu nu știai.


1. Când ești sigur/ă că vrei ceva mai mult
Ce sens are să definești o relație dacă nu ai niciun gând serios? Când vrei să păstrezi lucruril doar casual sau vrei un partener de ocazie, eviți discuția pe cât de mult posibilul. Așadar, un prim moment bun de a iniția "discuția" ar fi atunci când vrei cu adevărat ceva mai mult de atât.

2. Când deja nu te mai vezi cu alte persoane (monogam)
Nu îți dorești să te mai vezi și cu alte persoane, el/ea este singura persoană cu care vrei să fii deci este oportun să oficializați relația. Să sperăm că și el/ea simte la fel. :)

3. Simți că el/ea este persoana potrivită
Gândește-te la motivele pentru care vrei să fii cu el/ea. Este pentru că ții cu adevărat la partener/ă și vrei să fii cu ea și numai cu ea? Sau îți este doar teamă că altcineva ar putea să ți-o/l fure? Ar fi bine să iei această decizie din certitudine, nu din teamă.

4. Este mai mult decât sex
Ieșiți la întâlniri? Aveți discuții profunde sau serioase? Petreceți timp de calitate împreună? Poate că ar fi momentul să vă gândiți la ceva serios și să purtați discuția.

5. Când simți că în preajma lui/ei poți fi tu
Este clar că dacă nu te simți confortabil în prezența lui/ei NU TREBUIE SĂ FACI ACEST PAS. Fie nu vă cunoașteți foarte bine, fie nu ai încredere că te va place la fel de mult. Ai nevoie de un partener/ă care să te iubească pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce crezi tu că își dorește.

6. Ocazionali ați discutat despre viitorul vostru împreună
Nu trebuie să fi fost ceva serios, de genul să planificați nunta ori să alegeți nume de copii. Ci doar ideea de a vă include pe amândoi în planurile de viitor.

7. Vă vedeți de ceva timp și pare că sunteți un cuplu
Așa cum am spus și în articolul precedent (click aici) faptul că vă vedeți des sau că faceți anumite lucruri împreună, nu înseamnă automat că sunteți un cuplu. Cumva, trebuie să oficializați relația, pentru a exclude orice urmă de dubiu.

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii