10 lucruri pe care le faceți dar care nu înseamnă că sunteți un cuplu


Petreceți timp împreună și pare că lucrurile merg foarte bine. Vă placeți reciprioc și ești aproape singur/ă că sunteți într-o relație de cuplu, chiar dacă nu a-ți avut deja discuția asta oficial.

Indiferent de vârstă, sex sau experiența pe care o ai, uneori, lucrurile astea te pot băga puțin în ceață. Și dintr-o oarecare teamă, eviți sau amâni discuția despre relația voastră, dar cumva, faci presupuneri în baza unor situațiii. Destul de probabil, greșești! Iar dacă nu ai trecut deja prin asta, ai răbdare. Ți s-ar putea întâmpla!

Atenție! NU sunteți un cuplu doar pentru că faceți oricare dintre aceste 10 lucruri..


1. Vă întâlniți frecvent
Este perfect normal ca atunci când placi pe cineva sau îți face plăcere compania acelei persoane, să îți dorești să petreci timp alături de ea. Asta nu înseamnă că sunt genul ăla de întâlniri. Pur și simplu petreceți timp împreună pentru că vă place, fără a duce lucrurile într-o direcți anume.

2. Vă pupați, sărutați ori vă îmbrățișați
Oldschool or not, toțuși nu suntem în anul 1950. Dacă simți să faci asta, o faci. Dacă nu simți, nu o faci. Indiferent de situație, acest lucru nu definește în mod automat tipul relație pe care îl aveți. Dacă vă sărutați, nu înseamnă că lucrurile mergi într-o anumită direcție. Cel mult, ar putea merge în direcția dormitorului, dar nu oficializează relația.

3. Faceți sex
Nu! Orice ai avea acum în minte, NU! Femeile se gândesc la sex la fel de mult și, există femei care plac pe cineva suficient cât să și-l/o dorească fizic, dar nimic mai mult. În speranța că am reușit să lămurim acest aspect, revenim la punctul 3. Dacă faceți sex nu înseamnă că sunteți un cuplu sau că el (SAU EA) simte ceva mai mult pentru tine. Ați putea fi FFriends, în timp ce tu crezi că sunteți într-o relație.

4. Te prezintă prietenilor
Este o senzație mișto atunci când te invită să-i cunoști prietenii sau prietenele. Te face să te simți, cumva, important/ă și pare că vrea să te prezite oamenilor apropiati. Dar dacă pur și simplu crede că ar putea fi intersant sau distractiv să petreceți timp împreună cu toții?!? Sau poate că nu vrea să te lase acasă într-o zi în care el/ ea se vede cu prietenii? NU ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI O RELAȚIE!

5. Te ține de mână
Este clar! Gata! Vă țineți de mână, ați devenit oficial un cuplu. NOT! Nu însemnă nimic serios. Poate fi considerat un semn de afecțiune ori romantism, dar nimic mai mult.

6. Vorbiți în fiecare zi
Când faci "click" cu cineva poți dezvolta rapid un obicei de a vorbi, a vă scrie sau de a vă vedea zilnic. Indiferent despre ce discutați, nu înseamnă că situația/ relația voastră evoluează către ceva măreț. Vezi 7 momente în care te poți gândi să îți definești relația (click aici).

7. Vorbește cu tine despre orice
Îți vorbește despre trecut sau viitorul lui/ ei? Despre ce îl/o pasionează? Despre ce îl/o bucură sau îi provoacă neliniște? Dacă îți povestește toate dramele din viața lui/ei fără a echilibra balanța și cu subiecte care ar putea face o impresie bună.. ori este un pesimist cu acte ori a regină a dramelor.. ori sunteți doar prieteni. Buni prieteni.

8. Prezintă semne de gelozie
Dacă nu ați oficializat încă relația dar totuși prezintă semne de gelozie când vorbești despre colegi/e sau petreci timp cu alte persoane.. ar fi mai degrabă o lipsă de respect. Dar nici asta nu înseamna că sunteți într-o relație sau că își dorește ceva serios, ci mai degrabă că ar vrea să aibă toată atenția ta. Ntz, ntz, ntz!

9. Îți spune că te place
Până la urmă, dacă nu te-ar fi plăcut, nu și-ar mai fi dorit să petreceți timp împreună, corect? Deci, nu este tocmai o oficializare a relației. O poate spune pur si simplu, fără a urmări ceva mai mult. Există totuși un "te plac" și un "te plac plac". Cel mai bine, în această situație ar fi să faceți un efort și să vedeți dacă există sau nu un elefant în cameră.. și să vorbiți despre el. Ce simte fiecare dintre voi? Ce își dorește și încotro se îndreaptă lucrurile, astfel încât să nu vă pierdeți timpul sau să trăiți într-o relație imaginară.

10. Ești aproape sigur/ă că simte la fel
Ești aproape convins/ă că el/ea simte la fel pentru tine. Logic, ești un partener/ă incredibilă! Cu toate astea, nu ești, cel puțin nu cred că ești, sau nu poți, citi gândurile oamenilor. Sau poți?! Deci, cel mai bine ar fi să vorbiți despre relația voastră și încotro se îndreaptă lucrurile. Mai exact, oficializarea relației. Uraaaa!


Vrei să știi când ar fi momentul să îți defineși relația? Click aici pentru a citi articolul!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii