What the fcuk am I doing wrong?


Vorbeam zilele trecute cu o bună prietenă și am decis (cu acord) să postez o parte din mesajul ei pentru că știu că sunt multe persoane care se vor regăsi în el.
 
"Mă uit în jurul meu la mulți oameni - prieteni, familie, femei și bărbați - și văd cât de mult li s-au schimbat viețile în ultimii ani.. iar a mea este fix la fel ca acum 4-5 ani. Mă refer la viața personală, nu profesională.
Exact înainte să îmi scrii tu vorbeam cu un amic, cu care am pierdut legătura în ultimii câțiva ani. Când ne-am cunoscut se refăcea după o relație și îmi spunea că nu mai crede în iubire. Acum vreo 2 ani s-a căsătorit, iar acum câteva zile i s-a născut o fetiță și îmi spunea cum i-au dat lacrimile când a ținut-o prima dată în brațe.
Și îți jur că mai devreme mă gândeam.. What the fuck am I doing wrong?!?
Adică.. știi, sunt recunoscătoare pentru viața mea.. că sunt sănătoasă, dezvolt proiecte interesante, am prieteni și prietene, călătoresc destul destul de des, am familia aproape și niște suflețele pe care le ador.. Dar când trag linie.. lipsește ceva. Lipsește ❤️"
 
Probabil că, fiecare dintre noi am trecut, trecem sau vom trece printr-un astfel de moment, mai mult sau mai puțin asemănător, în care, involuntar, ajungem să ne punem întrebarea.. What the fuck am I doing wrong?!
Cred că răspunsul cel mai potrivit ar fi "să nu te dai bătut și să nu încetezi să cauți ori să lupți pentru ceea ce îți dorești!" Pentru că, așa cum spunea și John C. Maxwell, "Dacă nu lupți pentru ceea ce vrei, meriți ceea ce ai!"
 
Noi te așteptăm să te înscrii și să participi la evenimentele 326 (click aici) pentru a cunoaște față în față, oameni educați, din toate punctele de vedere, și cu puțin noroc, s-ar putea chiar să întâlnești.. persoana potrivită.
 

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii