Tu ce așteptări ai de la relația ta?

fată singură

Să spunem că ești sau că vrei să începi o relație serioasă. Te-ai gândit vreodată ce așteptări ai de la ea? Ce cauți la această relație? Un partener? Vrei companie? Sau poate că îți dorești pe cineva care să te susțină? Iubire? Sau poate că vrei un milion de alte lucruri..?!
De ce este important să știi asta? Pentru că, de cele mai multe ori, atunci când ne îndrăgostim, instant avem impresia că această persoană este tot ceea ce am căutat vreodată. Corect? Corect! :) Iar după un timp, ne lovește realitatea peste ochi și ajungem să plătim prețul pentru că ne-am imaginat în relația potrivită.

Spune sincer, de câte ori ți s-a întâmplat ca prințul sau prințesa să se transforme în broscoi? Doamne, dar părea atât de perfect totul, nu?! :) Știu, nu este ușor, dar tot ce ne rămâne de făcut este să ridicăm fruntea din pământ, să ne descrețim privirea și să mergem mai departe. De câte ori ai trecut prin ciclul acesta? Dezamăgirea nu este cel mai grav lucru ce survine în urma acestei experiențe, ci suferința neîmplinirii nevoilor noastre.

Da, mi s-a întâmplat mie, i s-a întâmplat celui mai bun prieten al meu, vecinei mele de la etajul 3, tipului cu cafeneau din colț și cu siguranță i s-a întâmplat și celei mai tare blogerițe pe care o urmărești tu pe instagram.. Da, da! L'amour, nu iartă pe nimeni. Crede-mă!

Soluția? Ei bine, este simplă și destul de logică însă, la fel ca și în celelalte cazuri, obișnuim să o trecem cu vederea. Prea simplu! Așa situație gravă, sigur are o rezolvare mult mai complicată. Oare?!

Dacă următoarea persoană pe care o întâlnșeti va fi cu adevărat sufletul alături de care îți vei petrece restul vieții, noi nu putem decât să ne bucurăm pentru tine. Însă pentru ceilalți, care probabil vor experimenta câteva relații până să întâlnească persoană potrivită, este important să găsească o cale de a ieși din relație mai puțin șifonați.

Iar pentru asta, am un plan. Gândește-te sincer și află ce cauți în viitoarea ta relație. Ce îți dorești? Și apoi, începe să fii tu acea persoană care îți oferă ceea ce îți dorești. Cauți companie? Învață să te bucuri de timpul tău cu tine. Începe să mergi la cinema singur/ă, în vacanțe, fă sport sau implică-te în alte activități pe care în mod obișnuit îți dorești să le faci cu partenerul tău, dar de această dată învață să te bucuri de propria ta companie. Îți dorești pe cineva care să creadă în tine și să te susțină? Învață să crezi mai mult în tine și în ideile tale, indiferent de ce ar spune cei din jurul tău. Ia atitudine și ai curajul de a începe să faci ceea ce îți dorești cu adevărat să faci. Cauți iubire? Învață să te iubești tu pe tine în primul rând.

Bineînțeles că nu se compara cu suportul, compania și iubirea primită de la persoana de lângă noi, dar este mult mai sănătos să începi să începi de aici, decât să investeși într-o relație cu cineva care, de cele mai multe ori probabil, nici nu împărtășește aceleași intenții cu tine. Când ne iubim, ne acceptăm și ne prețuim suficient, ajungem să nu mai avem anumite așteptări de la ceilalți, iar asta pentru că avem tot ceea ce ne dorim deja, de la noi înșine.

În acest fel, fiecare dintre noi putem găsi ceea ce avem nevoie pentru a fi fericiți, iar mai departe, și mai apoi, să găsim acea persoană cu care să împărtășim această fericire. Și dacă totuși nu reușim să întâlnim această persoană? Chiar și așa, vom fi fericiți.. cu noi înșine.


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii