Ținute casual - ghid pentru bărbați

casual dress code men

Dress code-ul Casual este cea mai potrivită ocazie de a-ți exprima stilul tău personal. Indiferent că îți place să te îmbraci mai elegant sau în îmbrăcăminte foarte lejeră, ținuta casual este o invitație deschisă de a te îmbrăca în ceea ce te face să te simți cel mai confortabil în pielea ta.

În loc de a te concentra pe formalități, ținuta casual înseamnă găsirea unui echilibru corect între confort, personalitate și stil. Putem să ne imaginăm ca fiind o ținută la modă, dar practică și confortabilă.

O ținută casual se pretează în cazul unor evenimente relaxante, unde oaspeții pot fi ei înșiși. Totul bine și frumos dar, tot va trebui să depui un minim de efort de a arăta bine. Așa ar fi politicos!

Ceea ce înseamnă că nu te poți îmbrăca cu hainele cu care stai prin casă, chiar dacă sunt cool și mișto. Blugii sunt acceptați dacă invitația spune "casual", dar ar fi indicat să-i eviți pe cei simpli, evazați, rupți sau colorați. O pereche de blugi fit, închiși la culoare ar putea fi alegerea potrivită.

Libertatea și flexibilitatea codului vestimentar casual ar putea fi puțin copleșitoare. Cei mai mulți bărbați vor avea tendința de a alege o ținută rapidă dar destul de neinspirată de blugi, tricou și o pereche mișto de adidași sau altă încălțăminte din piele. Dar, în acest articol îți vom prezenta o serie de combinații subtile care îți pot condimenta aspectul casual.


Pentru a avea acces la continuarea acestui articol trebuie să fii membru plătitor în comunitatea 326.
Click aici pentru a te înscrie și urmează pașii pentru a deveni membru sau click aici pentru a te utentifica în contul tău.

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii