Îți spune că nu vrea o relație dar totuși se comportă ca și când ar vrea


Iți spune că nu este pregătit(ă) pentru o relație serioasă dar totuși te sună, îți cere să vă vedeți, petreceți timp împreună, etc. Ușor confuză treaba, corect?

Un lucru este clar. Acea persoană te place. Ba chiar este atrasă de tine.

 

Doar că, face ceea ce simte că este "bine" pentru el/ea în acel moment. Nu simte nimic mai profund. Se bucură de compania ta, de ceea ce ai tu să-i oferi, îi place să petreceți timp împreună, etc.Nimic mai mult! De asta continuă să te contacteze.

La fel de brusc cum a apărut în viața ta, poate să dispară. Fără a simți nevoia de a-ți spune vreun cuvânt. Te întrebi de ce? Pentru că ți-a spus de la început că nu vrea o relație, iar tu oarecum ai acceptat asta. Este clar că ar fi de evitat atașarea emoțională.

Când o persoană îți spune că nu își dorește o relație, va sta cu tine atâta timp cât îi este convenabil. Iar asta se va întâmpla doar în condițiile stabilite de el/ea.

Când nu va mai fi convenabil pentru el/ea sau când i se vor schimba prioritățile, va merge mai departe fără o notificare în prealabil, presupunând că este ok și pentru tine. Cum spuneam și mai sus, tu practic ți-ai asumat asta, știind de la bun început că nu vrea o relație.

În subconștientul tău, (fără să îți dai seama) speri că acea persona va realiaza cât ești de minunat(ă) și își va schimba părerea privind o posibilă relație... mai serioasă. Îți pierzi timpul! Faptul că petreceți timp de calitate împreună, nu va ajuta prea mult în această situație.

Bineințeles, există și excepții. Totuși recomandarea mea este să te ferești de astfel de persoane, în special dacă tu îți dorești o relație serioasă. Pune punct și caută pe cineva dispus(ă) să îți ofere ceea ce ai tu nevoie. Nu mai spera că se va răzgândi. Riști să fii și să rămâi dezamagit(ă).

 

De ce ai ignora un semn atât de evedint?!?

 

Tu ai trecut printr-o astfel de situație? Cum s-a încheiat? Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro.


loading...

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii