Frumoasa din tramvai

tramvai

Am zărit-o la un metru în față, în tramvaiul semi-aglomerat. Întâi i-am văzut ochii mari, expresivi și conturați, de culoarea coniacului. Un nas fin, buze decente, fără voluptate dar nici subțiri. Forma feței rotund-ovală, cu obraji ca piersica, încadrați de un păr mai lung de umeri, drept, asortat la culoare cu ochii.

 

S-a uitat și ea la mine, și în momentul ăla m-am rușinat, gândindu-mă că sigur nu se gandește la ce mă gândesc și eu…

Medie de înălțime, cu sâni rotunzi și fund la fel. Rotundă fără a fi vulgară. Așa cum îmi place mie. De ce îmi place? Pentru că e așa cum aș desena-o eu. Pentru că nu e infumurată, înaltă, cu aere de modelină și cu oase descarnate. Urăsc genul ăla …“I’m beautiful and I know it”.

M-am uitat pe geam. Uită-te, mai uită-te la ea, poate n-o vei mai vedea niciodată…sau n-o vei mai recunoaște…Dar mi-e rușine, mi-e rușine…De ce? De ce? Să nu zică ce?

Mi-s dragi fetele frumoase, mă fac să-mi bată inima mai repede. Să mă uit la ele până mă satur.

Și a trebuit să cobor din tramvai. Ea a rămas.

 

Ma întreb dacă o apreciază cineva așa cum merită. Dacă se simte iubită. Dacă știe cât de tare i-a plăcut unei necunoscute de ea...

 

Experiența Dianei, poveste și text ce îi aparțin în totalitate.

Tu ai întâlnit astăzi vreo femeie frumoasă?
Te invit să-mi scrii pe folosind formularul de mai jos, iar eu voi completa următoarele articole cu răspunsurile voastre.

Ți-a plăcut articolul? Dă share la articol pe rețelele tale sociale. Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.


loading...

Tipuri de evenimente

puzzle
puzzle

Mici fragmente decupate din viața și personalitatea fiecărui participant, precum un puzzle, tu va trebui să le așezi, astfel încât îmbinate să alcătuiască o imagine cât mai clară a (...)

Vreau detalii
unu la unu
unu la unu

Am putea compara oamenii cu astrele pentru că vin în dimensiuni și culori variate, trăiesc în constelații diferite și ajung să fie îndrăgite de persoana potrivită.

Vreau detalii
seri dansante
seri dansante

O seară în care totul se întâmplă pe ritmuri muzicale. Fără prea multe criterii de selecție, ne dăm întâlnire pentru a ne cunoaște. Evenimentul nu este moderat, deci fiecare este "pe cont propriu".

Vreau detalii