Florile, mereu la moda

luxatic roses

Probabil cu totii am zambit fiind placut impresionati cand am vazut pe strada un barbat care tine in mana (sau in brate) un trandafir sau un buchet de flori. Cel mai probabil trandafiri, rosii. Sunt aproape convins ca urma sa il ofere unei femeie. Deoarece acest gest se intalneste din ce in ce mai timid, multi barbati isi pun aceasta intrebare: Mai este la moda sa oferi flori?

Da, domnilor! Nu doar ca este "la moda", dar ramane si cel simplu (si totusi frumos) gest de a-ti arata afectiunea fata de o femeie.

 

Pentru a veni in intampinarea unor (aproape sigure) viitoare conflicte, va prezint cateva situatii in care nu doar ca ar fi frumos sa oferi flori, dar este aproape obligatoriu. :)

 1. La prima intalnire (nu trebuie sa ii oferi un buchet imens, o floare este suficient pentru a-si da seama ca se intalneste cu un domn.);
 2. Ziua de nastere;
 3. Aniversarea nuntii;
 4. 1 Martie;
 5. 8 Martie
 6. Ziua indragostitilor 14 februarie;
 7. Dragobete 24 februarie;
 8. In cazul in care sotia/iubita naste;
 9. In cazul in care sotia/iubita nu se simte bine (o floare o va inveseli putin);
 10. Ai gresit cu ceva si nu stii cum sa-ti ceri scuze;
 11. Fara nici un motiv sau ocazie. Surprinde-o cu un buchet de flori atunci cand nu se asteapta!

 

Deci domnilor, nu este demodat sau desuet sa oferiti o floare femeii pe care o placi, si cu atat mai mult femeii pe care o iubesti. Este un gest necostisitor, dar care contine o incarcatura emotionala mare, prin care veti dovedi ca pretuiesti femeia de langa tine!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii