Nu crezi in iubire? Fack you!

couple

Rămân perplex atunci când întâlnesc oameni care afirmă că nu mai cred în iubire. Nu știu dacă îi caracterizează frica sau ipocrizia, însă tind să cred totuși că ceva nu este în regulă.


Nu crezi în iubire? Bine, FUCK YOU!
Îți place să fii singur(ă)? Bravo, FUCK YOU!
Crezi că toți oamenii sunt la fel și nu vei întâlni persoana potrivită care să te merite? FUCK YOU!
Ai perfectă dreptate,  nu te contrazic. :)


Oameni buni, nu cred că ai cum să renunți la iubire! Oricât ai încerca să te minți singur(ă), efectiv, nu ai cum să renunți la iubire.

Te închizi în tine, încerci să te organizezi altfel, îți este teamă de eșec,  de refuz sau de o nouă dezamăgire, eviți să recunoști că îți dorești pe cineva,  încerci să nu pari într-un fel sau în altul... dar crede-mă, te rog crede-mă când îți spun.. VREI IUBIRE! Hai că poate nu m-ai înțeles de prima dată, așa că am să-ți repet ca să înțelegi... TU, om minunat ce ești, VREI și meriți IUBIRE !!!!!

Recunoaște pentru că nu te va face să pari un om disperat, nici măcar slab. Slabi sunt cei care nu vor să recunoască. Ieși la geam și strigă cât poți tu de tare. VREAU SI MERIT IUBIRE !!!

 

Dacă nu înțelegi cum te poate ajuta asta, te invit să-mi scrii pe adresa  contact [arond] 326.ro, iar eu îți voi răspunde prompt la mesaj.

Te provoc să dai share la acest articol!

 

P.S. titlul este scris așa în mod intenționat, iar mesajul articolului este cu toată dragostea


loading...

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii