Nu crezi in iubire? Fack you!

couple

Rămân perplex atunci când întâlnesc oameni care afirmă că nu mai cred în iubire. Nu știu dacă îi caracterizează frica sau ipocrizia, însă tind să cred totuși că ceva nu este în regulă.


Nu crezi în iubire? Bine, FUCK YOU!
Îți place să fii singur(ă)? Bravo, FUCK YOU!
Crezi că toți oamenii sunt la fel și nu vei întâlni persoana potrivită care să te merite? FUCK YOU!
Ai perfectă dreptate,  nu te contrazic. :)


Oameni buni, nu cred că ai cum să renunți la iubire! Oricât ai încerca să te minți singur(ă), efectiv, nu ai cum să renunți la iubire.

Te închizi în tine, încerci să te organizezi altfel, îți este teamă de eșec,  de refuz sau de o nouă dezamăgire, eviți să recunoști că îți dorești pe cineva,  încerci să nu pari într-un fel sau în altul... dar crede-mă, te rog crede-mă când îți spun.. VREI IUBIRE! Hai că poate nu m-ai înțeles de prima dată, așa că am să-ți repet ca să înțelegi... TU, om minunat ce ești, VREI și meriți IUBIRE !!!!!

Recunoaște pentru că nu te va face să pari un om disperat, nici măcar slab. Slabi sunt cei care nu vor să recunoască. Ieși la geam și strigă cât poți tu de tare. VREAU SI MERIT IUBIRE !!!

 

Dacă nu înțelegi cum te poate ajuta asta, te invit să-mi scrii pe adresa  contact [arond] 326.ro, iar eu îți voi răspunde prompt la mesaj.

Te provoc să dai share la acest articol!

 

P.S. titlul este scris așa în mod intenționat, iar mesajul articolului este cu toată dragostea


loading...

Tipuri de evenimente

puzzle
puzzle

Mici fragmente decupate din viața și personalitatea fiecărui participant, precum un puzzle, tu va trebui să le așezi, astfel încât îmbinate să alcătuiască o imagine cât mai clară a (...)

Vreau detalii
unu la unu
unu la unu

Am putea compara oamenii cu astrele pentru că vin în dimensiuni și culori variate, trăiesc în constelații diferite și ajung să fie îndrăgite de persoana potrivită.

Vreau detalii
seri dansante
seri dansante

O seară în care totul se întâmplă pe ritmuri muzicale. Fără prea multe criterii de selecție, ne dăm întâlnire pentru a ne cunoaște. Evenimentul nu este moderat, deci fiecare este "pe cont propriu".

Vreau detalii