Este firesc să minți

minciuni

...iar persoanele care susțin că nu mint, sunt fie ipocrite, fie nu își dau seama ce vorbesc.

Nu intenționez să încurajez minciuna, spun doar că este ceva normal, firesc, iar uneori este chiar bine să minți.

 

O perioadă m-am declarat și eu ca fiind una din persoanele care nu mint, ulterior m-am corectat și am "devenit" o persoană care nu obișnuiește să mintă.  Probabil te întrebi ce înseamnă asta...

Ei bine, nu obișnuiesc să mint pentru a-mi crea un avantaj. Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană suficient de puternică încât să-mi pot rezolva problemele fără a fi nevoit să mint. Iar în al doilea rând, nu mint din principiu.

 

Se întâmplă să mint atunci când încerc să protejez pe cineva. Atunci când ceea ce spun, nu afectează direct cealaltă persoană. Spre exemplu, mint atunci când fac ceva, și nu aș vrea ca cealaltă persoană să își facă griji inutil.

 

Să ne înțelegem, flirtul și înșelatul nu intră în această categorie. Când înșeli și minți, nu îți protejezi partenerul/partenera. De fapt, nu te protejezi nici măcar pe tine.

Atunci când minți, te minți pe tine nu pe el/ea. Practic, îți creezi un avantaj pe care nu îl ai, iar asta te face să trăiești minciuna pe care i-o spui celuilalt. Iar în final, nu faci altceva decât să amâni un eveniment iminent.

 

De ce ți-ai pierde timpul alături de o persoană pe care vrei să o minți?

Tu obișnuiești să minți? în ce situații? Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro.


loading...

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii