De ce sunt importante și cum putem construi relații sănătoase

cuplu iarna

Iubirea este una dintre cele mai profunde emoții cunoscute de ființele umane. Există multe tipuri de iubire, dar multe persoane își caută expresia într-o relație romantică cu un partener (sau parteneri) compatibili.

Pentru mulți, relațiile romantice cuprind unul dintre cele mai semnificative aspecte ale vieții, oferind o sursă de împlinire profundă. Nevoia de conexiune umană pare a fi înnăscută, dar abilitatea de a forma relații sănătoase și iubitoare este învățată.

Relațiile eșuate se întâmplă din mai multe motive, iar eșecul unei relații este adesea o sursă de mare angoasă psihologică. Majoritatea oamenilor trebuie să lucreze conștient pentru a stăpâni abilitățile necesare pentru ca relațiile să dureze și să înflorească.


Cum să construim o relație sănătoasă

Relațiile puternice au catemelie multă atenție și comunicare. Deși relațiile pot lua multe forme, s-a demonstrat că anumite trăsături sunt deosebit de importante pentru relațiile sănătoase.

Fiecare individ ar trebui, pentru început, să se simtă încrezător că partenerul lor este dispus să dedice timp și atenție celuilalt. Ambele trebuie să fie, de asemenea, angajate să răspundă diferențelor și provocărilor care apar inevitabil.

În secolul XXI, relațiile bune sunt marcate, în general, de un sentiment de corectitudine, atât emoțional, cât și fizic - în special în distribuirea sarcinilor necesare pentru întreținerea unei gospodării. Partenerii în relații puternice se simt, de asemenea, recunoscători unii pentru alții, oferă în mod deschis și primesc afecțiune și se angajează în discuții oneste despre sex.

În relații bune, partenerii încearcă să le ofere partenerului beneficiul îndoielii, ceea ce creează un sentiment de a fi în aceeași echipă. Acest sentiment, menținut pe termen lung, poate ajuta cuplurile să depășească multe dificultăți.


Cum să găsim persoana potrivită

Găsirea unui partener alături de care să ne trăim viața este un proces minunat - dar uneori dificil. Indiferent dacă se face online sau personal, căutarea ne va duce pe un teren necunoscu pentru a întâlni potențiali parteneri. Pentru a avea succes, deseori este necesar să ieșim în afara zonei de confort.

Jocul întâlnirilor este un proces prin care oamenii petrec timp cu alții pentru a determina treptat dacă o anumită persoană este potrivită ca potențial partener. Determinarea dacă o conexiune reflectă infatuarea temporară sau iubirea adevărată poate fi uneori provocatoare, dar cercetările sugerează că există indicii revelatoare în comportament.

Un posibil indicator contra-intuitiv al unei potențiale potriviri este stima de sine. O persoană potrivită poate împinge partenerul să descopere noi activități sau credințe care îl vor ajuta să-și extindă conceptul de sine. Un alt indicator ar putea fi motivația / dorința de a revedea persoana și de a investi timp, emoție și energie în această relație.

Evenimentele 326 reprezintă o alternativă distractivă (dar în siguranță) de a cunoaște oameni de calitate, față în față, într-un mediu organizat sau într-un format mai spontan. Click aici pentru detaii.


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii