Dacă ignori aceste 6 semne, ai șanse mari să suferi iar din dragoste 1/3

broken heart

Te-ai întrebat vreodată de ce te lovește bafta tocmai pe tine și intri în relații care se termină prost? Adică serios acum, tu încă mai dai vina pe Karma, Univers sau Soartă pentru toate astea?

 

Probabil ai să mă placi mai puțin după ce îți voi spune că în mare parte este vina ta, însă sunt convins că mă vei îndrăgi înapoi când îți voi spune că poți face ceva pentru a evita aceste situații, respectiv, relații.
Nu dezamăgirea din finalul relației este problema. Ci timpul pe care îl pierzi alături de această persoana și  toată energia ta pe care o investești în relație. Iar cel mai trist este, că există cazuri  în care persoana iese mult mai "șifonată" din această relație, uneori fiind chiar abandonată sau abuzată.

Fiecare dintre noi cred că trebuie să-și protejeze sufletul și mintea de acele persoane setate (cu sau fără intenție) în a-ți face rău. Toată lumea merită să iubească și să fie iubită, însă nimeni, absolut nimeni, nu merită să fie tratat(ă) cu lipsă de respect.

 

Îți prezint 6 semne, care te vor ajuta să te ferești de relațiile cu un final tragic. Dacă simți că persoana de lângă tine te tratează sau începe să te trateze astfel, recomandarea mea sinceră este să fugi. Cât mai departe și fără să privești înapoi! Nu merită, însă dacă nu o vei face în primele momente în care conștientizezi asta, mintea ta (cu puțin ajutor din exterior) va găsi suficiente scuze pentru a te ține legat(ă) de această relație.
Articolul este fragmentat în 3 părți, așadar te invit să urmărești întreaga serie de articole.

 

1. Încearcă să te schimbe

Cred că schimbarea este importantă în evoluție, mi-o doresc si o recomand cu toată inima, însa cred ca este eficient doar atunci când vine din interiorul tău. Ca urmare a evoluției tale, nu a dorințelor unor persoane din jurul tău.
Un prim semnal de alarmă ar putea fi momentul în care constați că nu-i plac prietenii/prietenele tale. Următorul pas va fi să te convingă să te muți de acolo de unde te simți tu liniștit(ă) și comfortabil, urmată de reproșuri cu privire la cum îți așezi părul, cum te îmbraci, cum îi privești pe ceilalți, cum te machiezi, unde lucrezi, ce conduci, cum îți petreci timpul, obiectivele tale sau lucrurile importante pentru tine, etc.

Acest personaj este un "control-freak" și ar fi indicat să fugi cât te țin picioarele. La propriu! O astfel de persoană nu te va iubi pentru ceea ce ești, ci va încerca să te "potrivească" într-un șablon. O astfel de persoană își dorește pe cineva pe care poate controla, pe care o pot privi și o pot strivi cu ușurință.

Viața este prea scurtă pentru a-ți trăi viața așa cum cred alții că ar trebui să o trăiești.

 

2. Are obiceiuri "dubioase"

Consumă alcool prea mult sau prea des?  Uită să te invite când iese în oraș? Se transformă complet într-o altă persoană atunci când este  sub influența băuturilor alcoolice? Te sperie? Este  hiperactiv(ă) sexual și flirtează cu alte persoane atunci când se află sub influența băuturilor alcoolice? Consumă droguri?

Dacă are astfel de vicii și obiceiuri dubioase, ar fi indicat să închei relația cât mai curând posibil. Probabil ți se va părea amuzant și distractiv la început, însă dacă vei continua astfel, riști să împrumuți și tu din aceste obiceiuri, dar și mai grav, riști să fii implicat(ă) în diferite abuzuri.

Știu că este în gena voastră, a femeilor, să credeți că puteți să-l schimbați. Vă amăgiți și vă sacrificați propria viață pentru o cauză care nu merită. Dacă se va schima vreodată (dacă!) o va face din proprie inițiativă, nu la insistențele sau strategiile tale.

 

 

Ți-a plăcut articolul ? Dă share la articol pe rețelele tale sociale.  Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.
Te invit să te abonezi la serviciul de newsletter pentru a fi la curent cu următoarele 2 articole din această serie. Iar dacă nu ne urmărești deja pe facebook, te poți abona acum cu un like!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii