Confidentul/confidenta ta


"Încrederea este virtutea iubirii." -  Balzac

 

Dacă te găsești într-o relație și ai un/o confident(ă), altul decât partenerul/partenera ta, cred sincer că te afli în relația nepotrivită.

Nu reușesc să găsesc nicio scuză pertinentă pentru a te dărui unei relații cu o persoană în fața căreia îți este greu să te deschizi. Cel puțin, mult mai greu decât în fața altcuiva.

Cum poți spune că iubești dacă nu poți fi transparent(ă) cu partenerul/partenera ta? De ce simți nevoia să te ascunzi?

 

"Dincolo de micile minciuni nevinovate, sinceritatea contribuie la o relaţie fericită, în care ambii parteneri ştiu ce gândeşte celălalt şi pot face paşi pentru a atinge împreună fericirea în cuplu." - Gabriel Brane

 

O relație sănătoasă nu cred că poate exista fără acest ingrendient esențial, numit generic, încredere.

Degeaba iubești dacă nu ai încredere în persoana față de care îți mărturisești această iubire.

Poate greșesc, dar asta este umila mea părere, proprie și de excepție.

 

"Când nu arăţi cine eşti cu adevărat, nu ai şanse să atragi oameni şi mai ales parteneri de cuplu compatibili pentru că potriveala se face în lucrurile esenţiale şi profunde ale fiinţei, nu în cele superficiale."

 

 

 

Tu ai/ai avut vreodată un alt confident(ă), altul decât partenerul/partenera ta? De ce?
Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro iar eu voi completa următoarele articole cu răspunsurile voastre.

Ți-a plăcut articolul? Dă share la articol pe rețelele tale sociale. Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.


loading...

Tipuri de evenimente

puzzle
puzzle

Mici fragmente decupate din viața și personalitatea fiecărui participant, precum un puzzle, tu va trebui să le așezi, astfel încât îmbinate să alcătuiască o imagine cât mai clară a (...)

Vreau detalii
unu la unu
unu la unu

Am putea compara oamenii cu astrele pentru că vin în dimensiuni și culori variate, trăiesc în constelații diferite și ajung să fie îndrăgite de persoana potrivită.

Vreau detalii
seri dansante
seri dansante

O seară în care totul se întâmplă pe ritmuri muzicale. Fără prea multe criterii de selecție, ne dăm întâlnire pentru a ne cunoaște. Evenimentul nu este moderat, deci fiecare este "pe cont propriu".

Vreau detalii