Confidentul/confidenta ta


"Încrederea este virtutea iubirii." -  Balzac

 

Dacă te găsești într-o relație și ai un/o confident(ă), altul decât partenerul/partenera ta, cred sincer că te afli în relația nepotrivită.

Nu reușesc să găsesc nicio scuză pertinentă pentru a te dărui unei relații cu o persoană în fața căreia îți este greu să te deschizi. Cel puțin, mult mai greu decât în fața altcuiva.

Cum poți spune că iubești dacă nu poți fi transparent(ă) cu partenerul/partenera ta? De ce simți nevoia să te ascunzi?

 

"Dincolo de micile minciuni nevinovate, sinceritatea contribuie la o relaţie fericită, în care ambii parteneri ştiu ce gândeşte celălalt şi pot face paşi pentru a atinge împreună fericirea în cuplu." - Gabriel Brane

 

O relație sănătoasă nu cred că poate exista fără acest ingrendient esențial, numit generic, încredere.

Degeaba iubești dacă nu ai încredere în persoana față de care îți mărturisești această iubire.

Poate greșesc, dar asta este umila mea părere, proprie și de excepție.

 

"Când nu arăţi cine eşti cu adevărat, nu ai şanse să atragi oameni şi mai ales parteneri de cuplu compatibili pentru că potriveala se face în lucrurile esenţiale şi profunde ale fiinţei, nu în cele superficiale."

 

 

 

Tu ai/ai avut vreodată un alt confident(ă), altul decât partenerul/partenera ta? De ce?
Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro iar eu voi completa următoarele articole cu răspunsurile voastre.

Ți-a plăcut articolul? Dă share la articol pe rețelele tale sociale. Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii