Comunicat din data 25.02.2022 privind evenimentele 326 din intervalul Februarie - Martie

steag ucraina comunicat

Dincolo de motivele politice sau economice care stau în spatele acestui conflict ce implică țara vecină, Ucraina, nu putem rămâne indiferenți atunci când vorbim despre sute de familii, copii și animale aflate deja la granița cu România.

Știm, și ne asumăm întru totul, vocile care ar putea spune că nu văd o legătură directă între conflictul armat din Ucraina și situația din România, dar am decis că în perioada 26 Februarie - 7 Martie ne vom concentra atenția și ne vom implica în ajutorarea refugiaților ucraineni, motiv pentru care evenimentele 326 nu se vor organiza în perioada menționată, în niciunul dintre orașe.

Dorim să menționăm că vom prelungi în mod automat și GRATUIT membership-urile active în momentul comunicatului, cu încă 2 luni.

De asemenea, prin acest comunicat dorim să încurajăm cititorii cât și membrii comunității 326, să se implice cum pot în această cauză, prin acțiunile demarate de voluntari, autorități și ONG-uri.
Este nevoie de cazare, mâncare, alimente, îmbrăcăminte, produse de uz personal, transport, traduceri, suport psihic și moral, etc..

Esențial este să fim uniți și solidari, și sperăm că vom depăși rapid și cu bine acest moment extrem de delicat, pentru deja mult prea multe suflete nevinovate.

Să fiți buni!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii