Comunicat din data 19.07.2021 privind reluarea evenimentelor 326

inima matchmaking

Știm că așteptarea a fost lungă însă am avut în vedere doar buna organizare și sănătatea membrilor din comunitatea noastră, cât și a persoanelor implicate în acest proces. Așadar, după o serie de evaluări și analize, am decis redeschiderea "sezonului de evenimente" în următoarele condiții:

  • În acest moment, din motive de etică și confidențialitate nu avem implementată o opțiune de selecție a persoanelor vaccinate sau nu, ceea ce înseamnă că  NU veți putea alege tipul de persoană (vaccinată sau nu) pe care doriți să îl întâlniți.
  • Dacă vă simțiți rău, dacă ați fost confirmat sau ați intrat în contact direct în ultimele zile cu o persoană confirmată cu COVID, ori dacă ați călătorit în ultimele 14 zile într-o zonă cu risc crescut, vă rugăm să anulați participarea la eveniment și să luați măsurile de siguranță recomandate de autorități.
  • Se vor respecta toate măsurile de igienă și prevenție recomandate sau reglementate.
  • Toate membership-urile, inclusiv cele care nu beneficiază de perioadă de valabilitate extinsă, au fost prelungite automat în perioada 03.2020 - 07.2021
  • Pentru a reduce pe cât de mult posibil contactul, vom pune accent mai mare pe organizarea evenimentelor de tip Povestea.
  • Am restrâns lista localităților în care se vor organiza evenimente: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Pitești, Constanța, Tulcea, Sibiu, Cluj-Napoca. Urmând ca pe parcurs să reluăm treptat organizarea evenimentelor și în celelalte localități.
  • Tot din motive de siguranță, am anulat câteva dintre recompense (ex: Citybreak; în vizită la 326).
  • Din motive organizatorice, a fost suspendat serviciul asigurat de partenerii psihologi pentru realizarea Testelor de personalitate.
  • Pentru a încuraja înscrierea de noi membri, am redus prețul membership-ului DEMO - la doar 59 lei!

Să ne auzim cu bine!Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii