Comunicat din data 03.07.2023 privind modificări de structură și actualizări ale platformei


Profităm de "vacanța de vară" a membrilor comunității 326 pentru a implementa modificările programate privind structura evenimentelor 326 și actualizarea platformelor și a sistemului informațional.

Evenimentele din ultima perioadă au atras o serie de modificări, atât de structură și funcționare cât și de adaptare a platformei și a sistemului informațional pentru a face noilor provocări. Așadar, în perioada 03.07.2023 - 13.08.2023 nu se vor organiza evenimente și începând cu 14.08.2023 până pe data de 03.09.2023 vom relua sistemul de matching pentru evenimente în sistem hibrid, urmând ca până la finalul lunii Septembrie să trecem integral pe noul sistem.

În toată această perioadă se pot face înscrieri în comunitatea 326 iar membrii care au deja un cont activ, vor beneficia GRATUIT și automat de prelungirea perioadei.

Să ne vedem cu bine!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii