Board games pentru cuplurile inteligente


Șah - Cunoscut ca fiind un joc pentru intelectuali, șahul stimulează gândirea logică, creativitatea și strategia. Poate fi o modalitate excelentă pentru un cuplu de a se provoca reciproc din punct de vedere mental și de a se angaja într-o competiție strategică.

Scrabble - Acest joc clasic de cuvinte poate oferi ore întregi de divertisment pentru un cuplu bine educat. Nu vă pune la încercare doar vocabularul, ci și abilitățile de strategie, deoarece trebuie să vă gândiți unde să plasați cuvintele pentru a obține maximum de puncte.

Codenames - Un joc de cuvinte social care necesită comunicare, muncă în echipă și strategie. Jucătorii sunt împărțiți în două echipe, iar șeful de spionaj al fiecărei echipe trebuie să-și ajute echipa să ghicească toate numele de cod folosind indicii de un singur cuvânt. Acesta încurajează gândirea creativă și înțelegerea profundă a cuvintelor și a conotațiilor acestora. Click aici dacă vrei să comanzi acest joc (CLICK).

Carcassonne - Pătrățele individuale dezvăluie un fascinant peisaj medieval. Inventivitatea și perspicacitatea jucătorilor este pusă la încercare atunci când supușii trebuie plasați în zone strategice. Este vorba despre construirea de orașe, drumuri și ferme și plasarea înțeleaptă a "meeples" pentru a câștiga puncte. Click aici dacă vrei să comanzi acest joc (CLICK).

Pandemic - Acesta este un joc de societate cooperativ în care jucătorii lucrează în echipă pentru a trata infecțiile din întreaga lume, în timp ce adună resurse pentru tratamente. Acesta încurajează munca în echipă, gândirea strategică și conștientizarea globală. Click aici dacă vrei să comanzi acest joc (CLICK).

Ticket to Ride - Un joc de aventură cu trenuri de-a lungul țării în care jucătorii colectează cărți cu diferite tipuri de vagoane de tren și le folosesc pentru a revendica rute feroviare în America de Nord. Cu cât rutele sunt mai lungi, cu atât câștigă mai multe puncte. Click aici dacă vrei să comanzi acest joc (CLICK).

Sherlock Holmes: Consulting Detective - Un joc cooperativ în care jucătorii încearcă să rezolve mistere urmărind piste și punând cap la cap indicii. Acest joc se adresează celor cărora le plac puzzle-urile logice, deducția și povestirea captivantă. Click aici dacă vrei să comanzi acest joc (CLICK).

Trivial Pursuit - Acest joc clasic de cunoștințe și trivia poate fi o provocare distractivă pentru un cuplu foarte educat. Cu categorii precum geografie, istorie, literatură și multe altele, cu siguranță va stimula o conversație bună și vă va pune la încercare cunoștințele generale.

The Mind - Un joc de cărți unic, cooperativ, despre comunicarea non-verbală și despre cum să deveniți în ton cu celălalt. Jucătorii trebuie să joace cărțile în ordine crescătoare fără a discuta despre mâinile lor. Este un test amuzant de înțelegere și sincronicitate. Click pentru a comanda acest joc (CLICK).

Twilight Struggle - Un joc de strategie pe tablă care simulează dansul de patruzeci și cinci de ani de intrigi, prestigiu și focare ocazionale de război între Uniunea Sovietică și Statele Unite. Este ideal pentru pasionații de istorie și politică care se bucură de jocuri de strategie cu miză mare. Click aici dacă vrei să comanzi acest joc (CLICK).

Aceste jocuri nu oferă doar divertisment, ci stimulează și implicarea intelectuală și comunicarea - elemente cheie într-o relație solidă.


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii