Blind date cu final fericit


Un EL și o EA, ambii ieșiți dintr-o relație complicată și cu final nefericit. Un EL și o EA care în urma experiențelor anterioare, au decis să își ia o pauză pentru a-și reconstrui încrederea în oameni.

EA, studentă și babysiter la o familie bogată din București iar el student și în căutarea drumului în viață. Doi tineri frumoși, educați și cu extrem de mult bun simț. Bunica LUI a complotat cu sora ei, care era bunica copilului de care EA avea grijă de mai bine de 3 ani. Complot care avea ca scop întâlnirea celor doi.

Bineînțeles că nu le-a fost ușor, dar din respect pentru ele, într-un final au acceptat întâlnirea.

Fiecare dintre ei avea pus la punct o strategie de exit pentru a scurta întâlnirea. EA stabilise cu prietena ei să o sune după 30 de minute pentru a o anunța cu privire la un eveniment fictiv ce a avut loc și care are nevoie de prezența ei, iar EL avea aranjată o intervenție asemănătoare cu unu dintre verișorii lui.

S-au întâlnit la un restaurant frumos din centrul orașului iar în ciuda atitudinii defesive cu care au venit la întâlnire, s-au apropiat rapid, contramandând aranjamentele de exit. Astfel, au avut primul blind date, care avea să fie și începutul unei poveste frumoase de dragoste.

La a 3a lor întâlnire el a sărutat-o... iar astăzi, după 10 ani de la prima lor întâlnire, au decis să pune bazele unei familii.


Este doar unul dintre exemplele care ne susțin teoria și ne ambiționează să ducem mai departe proiectul 326. Atunci când doi oameni frumoși se întâlnesc, indiferent de vârstă sau de modul în care ajung să se cunoască, iubirea răsare. Iar noi, prin evenimentele 326 asta încercăm să facem. Să punem față în față, doi oameni frumoși și hotărâți să încerce din nou să iubească! Nu "aranjăm" destine și  nici întâlniri. Noi doar facilităm accesul la o comunitate de oameni educați, din toate punctele de vedere. Restul ține de destin și de ambițiile voastre.

Dacă nu te-ai înscris încă în comunitatea 326 o poți face acum accesând acest link (click aici)


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii