Atitudine si stil masculin


Hainele unui barbat transmit mesajul: am grija de mine! Se spune ca nu hainele il fac pe om, dar acestea sunt cele care ii ajuta pe ceilalti sa isi faca o parere despre tine. De fapt, este vorba despre acea prima impresie care se creeaza in primele zece secunde intalnirii unei persoane si se refera la urmatoarele aspecte: vestimentatie si limbaj nonverbal.

Poate vei spune ca nu te pricepi si nu stii ce sa faci pentru a creea o impresie buna. Poti citi, te poti informa si apoi poti aplica ce ti se pare ca te-ar defini si incet, incet iti vei creea un stil al tau.

Pentru inceput trebuie sa retii un lucru: poti schimba absolut orice la tine, incepand cu vestimentatie, frizura si mergand pana la gesturi si atitudine.

 

Ce spun hainele despre tine?                                                                  

-Barbatul clasic. Barbatul care este imbracat mereu la patru ace, in costum, camasa si cravata se pare ca are caracter de lider, mereu in actiune, ingrijit, punctual, manierat.

-Barbatul casual. Acesti barbati sunt maleabili cand vine vorba de imbracaminte si nu numai, sunt echilibrati, optimisti, poseda un bun simt estetic si stiu cand trebuie sa riste.

-Barbatul sportiv. Este acela care adopta in mai toate situatiile o vestimentatie sport. S-ar parea ca acesta este genul aventurier, practica diverse sporturi si este destul de incapatanat, conservator si are niste principii clare dupa care isi coordoneaza viata.

-Barbatul nonconformist. Este acela care vrea sa atraga atentia asupra sa de multe ori apeland la vestimentatie. Poarta haine stridente, cercei, bratari, lanturi, piercing-uri, vorbeste mult si isi asuma riscuri. De obicei persoanele care au cea mai putina incredere in ele tin cu tot pretul sa iasa in evidenta.

-Barbatul metrosexual. Este acela care acorda aspectului sau exterior mai multa importanta decat o fac femeile. Are mare incredere in aspectul sau si este extrovertit. Daca nu arata impecabil nici nu iese din casa.

-Barbatul “de grup”. Este de obicei rocker, rapper, etc si de obicei nu se imbraca in conformitate cu stilul sau, ci cu acela al grupului apartinator. Nu il intereseaza tendintele modei si nici ceea ce crede lumea despre el.


loading...

Tipuri de evenimente

puzzle
puzzle

Mici fragmente decupate din viața și personalitatea fiecărui participant, precum un puzzle, tu va trebui să le așezi, astfel încât îmbinate să alcătuiască o imagine cât mai clară a (...)

Vreau detalii
unu la unu
unu la unu

Am putea compara oamenii cu astrele pentru că vin în dimensiuni și culori variate, trăiesc în constelații diferite și ajung să fie îndrăgite de persoana potrivită.

Vreau detalii
seri dansante
seri dansante

O seară în care totul se întâmplă pe ritmuri muzicale. Fără prea multe criterii de selecție, ne dăm întâlnire pentru a ne cunoaște. Evenimentul nu este moderat, deci fiecare este "pe cont propriu".

Vreau detalii