Astăzi mi-a fost cel mai dor


Dimineața este crudă. Același gol lângă mine, același gol în mine. Și parcă mai lipsește încă ceva. Cafeaua. Lipsește aroma de cafea făcută de cu seară și fumul aspru de țigară.

 

Zâmbesc și îmi reuiau rutina. Știu că va fi o zi bună. Amorțit pe jumătate din cauza insomniei, știu că astăzi mă va durea mai puțin.

Evit să mă gândesc la tine. Încerc să nu mă mai întreb ce faci. Sper doar că ești bine. Nu aș suporta să știu că nu.

Ziua trece relativ repede, însă odată cu lăsarea serii...

 

"Buzele mă dor din cauza nesărutului." - Urszula Koziol

 

Seara începe să mă neliniștească. Devine tot mai greu să nu mă întreb cum ești, ce faci sau dacă te-ai gândit și tu la mine. Aș vrea doar să te aud, mințindu-mă că îmi va fi suficient...

Obișnuiesc adesea să gonesc prin oraș sperând să te reîntâlnesc. Te caut cu privirea și te văd în tot și în toate. Ești peste tot.

Te simt atât de departe, când știu de fapt că tu ești atât de aproape. Ești diastola inimii mele și aura sufletului meu.

Astăzi mi-a fost cel mai dor, dar știu că mâine... mâine mă va durea mai puțin.

 

 

Ție ți se întâmplă să îți fie dor? Ce simți când ți-e dor?
Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro iar eu voi completa următoarele articole cu răspunsurile voastre.

Ți-a plăcut articolul? Dă share la articol pe rețelele tale sociale. Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.


loading...

Tipuri de evenimente

puzzle
puzzle

Mici fragmente decupate din viața și personalitatea fiecărui participant, precum un puzzle, tu va trebui să le așezi, astfel încât îmbinate să alcătuiască o imagine cât mai clară a (...)

Vreau detalii
unu la unu
unu la unu

Am putea compara oamenii cu astrele pentru că vin în dimensiuni și culori variate, trăiesc în constelații diferite și ajung să fie îndrăgite de persoana potrivită.

Vreau detalii
seri dansante
seri dansante

O seară în care totul se întâmplă pe ritmuri muzicale. Fără prea multe criterii de selecție, ne dăm întâlnire pentru a ne cunoaște. Evenimentul nu este moderat, deci fiecare este "pe cont propriu".

Vreau detalii