Astăzi mi-a fost cel mai dor


Dimineața este crudă. Același gol lângă mine, același gol în mine. Și parcă mai lipsește încă ceva. Cafeaua. Lipsește aroma de cafea făcută de cu seară și fumul aspru de țigară.

 

Zâmbesc și îmi reuiau rutina. Știu că va fi o zi bună. Amorțit pe jumătate din cauza insomniei, știu că astăzi mă va durea mai puțin.

Evit să mă gândesc la tine. Încerc să nu mă mai întreb ce faci. Sper doar că ești bine. Nu aș suporta să știu că nu.

Ziua trece relativ repede, însă odată cu lăsarea serii...

 

"Buzele mă dor din cauza nesărutului." - Urszula Koziol

 

Seara începe să mă neliniștească. Devine tot mai greu să nu mă întreb cum ești, ce faci sau dacă te-ai gândit și tu la mine. Aș vrea doar să te aud, mințindu-mă că îmi va fi suficient...

Obișnuiesc adesea să gonesc prin oraș sperând să te reîntâlnesc. Te caut cu privirea și te văd în tot și în toate. Ești peste tot.

Te simt atât de departe, când știu de fapt că tu ești atât de aproape. Ești diastola inimii mele și aura sufletului meu.

Astăzi mi-a fost cel mai dor, dar știu că mâine... mâine mă va durea mai puțin.

 

 

Ție ți se întâmplă să îți fie dor? Ce simți când ți-e dor?
Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro iar eu voi completa următoarele articole cu răspunsurile voastre.

Ți-a plăcut articolul? Dă share la articol pe rețelele tale sociale. Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii