Am să te iubesc.. pentru totdeauna


Îi vezi sporadic, și doar dacă ești suficient de atent. Există, se iubesc sincer și, cumva, reușesc să facă ziua mai frumoasă celor ce îi zăresc. Îți luminează chipul, îți umplu inima de bucurie și speranță iar apoi se pierd în mulțimea care aleargă, mult prea grăbită, spre propria fericire. Sunt acele perechi de suflete veșnic tinere, care reușesc să se îndrăgostească în fiecare zi de persoana de lângă ei, după zeci și zeci de ani.

De fiecare dată când văd un  cuplu în etate, mă cuprinde o energie greu de imaginat. Dacă este vorba despre un cadru surprins într-un film sau spot publicitar, ori este prezent într-un material tipărit, mă las învăluit în mesajul pe care încearcă să îl transmită.

Recunosc, îi caut mereu când ies pe stradă, și chiar dacă îi întâlnesc rar, reușesc mereu să-mi schimbe starea. Dacă surprind și un moment de afecțiune, la cei aproape 2m ai mei, pur și simplu m-au topit complet.

Îmi place să-i privesc, iar dacă timpul ne permite obișnuiesc să le conturez povestea, în imaginația mea. Cum s-ar fi cunoscut? Cine a făcut primul pas? Cu ce cuvinte i-a cucerit inima? Or avea copii? Ce profesie ar putea avea copii? În ce relație sunt cu aceștia? Și tot așa.. Da, un joc nebun al imaginației dar care reușește să îmi dea mereu un vibe bun. Practic, ajung să mă hrănesc cu iubirea lor. Și capăt curaj. Și capăt putere.

Împrumut din curajul pe care l-au avut pentru a începe acea relație. Veche sau nouă, este prea puțin important. Iar puterea lor.. puterea de a fi fericiți în ciuda tuturor provocărilor pe care ți le aruncă viața,  cine nu aspiră la așa ceva? Provocări pe care le-au depășit împreună și reușesc să-și trăiească iubirea lor sinceră, în prezent. Puterea asta înnobilează instant. Și fii convins că nu le-a fost ușor. Relații în general, nu sunt ușoare.  Cu atât mai puțin dacă vorbim despre relațiile începute acum ceva timp în urmă, pe când accesul la informație nu era atât de facil. Dar totuși, sunt multe cupluri care reușesc să se iubească până la sfârșitul zilelor.. și uneori, poate chiar și dincolo de ele.

Cel mai probabil au învățat singuri să iubească, greșind și iertând, asumându-și această relație, pentru care au luptat și au făcut-o să meargă.

Iar astăzi, îi vezi cum se țin de mână sau cum își poartă delicat unul altuia de grijă, pe stradă sau prin parc, așezați pe o bancă, tăcuți dar privesc împreună același stol de păsări.. și chiar dacă (poate) nu își spun nimic, în toată liniștea lor și nebunia  ce ne înconjoară, dacă ești atent și asculți, poți să auzi cum se iubesc.

Mi-ar plăcea să fim unul dintre aceste cupluri, care umple inimile tinerelor generații venite în urma noastră. Dar, având în vedere că nu există un secret sau vreo rețetă pentru această iubire, nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne promitem că vom iubi sincer și curat. Iar de ar fi ca poveștile noastre să se termine prea devreme, să căutăm curajul de a nu renunța la iubire. Să o căutăm, să ne-o asumăm și să nu ne fie teamă să spunem din nou "Am să te iubesc.. pentru totdeauana".Ți-a plăcut articolul? Punem aceste gânduri pe 'hârtie' în încercare de a însenina ziua celor ce ne urmăresc. Gratuit! Ne poți mulțumi pentru acest articol cu un simplu SHARE. Nu știi niciodată cine, din lista ta de prieteni, s-ar putea bucura să-l citească. Distribuie articolul, doar dacă ți-a plăcut!


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii