5 secrete simple pentru o relație mai sănătoasă #1


Cel mai eficient mod de a crea si de a oferi valoare, cred că este prin puterea exemplului.
Te invit să privești această serie de articole ca pe o discuție 1 la 1, unde voi împărtăși cu tine din perspectiva și valorile mele. Scriu din punctul meu de vedere, ca bărbat, dar majoritatea punctelor prezentate sunt valabile pentru ambele sexe.
Las la aprecierea ta să evaluezi și să-ți însușești ceea ce crezi că ți se potrivește din acest articol.

 

Așadar, începem cu 5 lucruri simple pe care le consider "sănătoase" în relația mea.

1. Complimente. Sincere și dese
Dacă nu ești o persoană care obisnuiește să verbalizeze ceea ce gândește, recunosc că este dificil să te obisnuiești să faci complimente. Dar cu puțin exercițiu, acestea vor veni în mod natural.
Eu personal, mă "minunez" și mă bucur în fiecare zi de partenera mea. Cât este de frumoasă, de inteligentă, de minunată, de sexy, de elegantă, de fină, de, de, de... Pe tine ce te oprește să-i spui ce gândești? *Valabil și pentru femei!

2. Un gând frumos în mijlocul zilei
Indiferent cât de ocupat aș fi, încerc să-mi fac timp pentru a trimite un gând partenerei. Fie că este un sărut virtual sau o tentantivă de a o incita, vreau să știe că este în gândul meu. Toate astea în ciuda faptului că nu îmi place să trimit mesaje sau să stau la telefon. Însă mă ajută să mă deconectez de la rutina zilnică, îmi ține mintea antrenată și relatia "sănătoasă".

3. Mulțumesc
Chiar dacă știu că sunt minunat și tot Universul mi se cuvine, sunt la fel de conștient și de faptul că nimeni din (acest) Univers nu are vreo obligație față de mine. Așadar, apreciez și mulțumesc pentru ceea ce face partenera mea pentru mine, chiar dacă uneori mi s-ar parea "ceva normal". :)

4. Cel puțin 10 minute de îmbrătișări
Îmi place să-mi încep si să-mi închei ziua cu iubita în brațele mele. Indiferent cine se trezește primul, sau cât suntem de obosiți la finalul zilei, minim 10 minute de îmbrătișări / zi sunt la fel de importante precum periajul dinților.

5. Soluții nu critici
Nu știu când am dobândint această "aptitudine", însă pur și simplu nu-mi plac criticile și oamenii care critică. Aș putea scrie cel puțin 10 pagini despre acest subiect, dar deja deviem de la subiect. În concluzie, cred că este important de reținut: nu ținem scorul!  Nu este o competiție, ci încercăm să depășim o situație împreună. Indiferent cine a greșit sau cu ce, important este să găsim o soluție nu un vinovat.

 

Cum ți s-a părut articolul? Ți-a plăcut? Tu ce secrete simple folosești pentru a-ți menține relația sănătoasă ?

Scrie-mi pe adresa contact [arond] 326.ro iar eu voi completa acest articol cu secretele tale.


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii