10 recomandări pentru a menține o relație funcțională - partea 1

couple in the airport

Am pregătit o serie de recomandări, pe care știu că le cunoști deja, însă este o vorbă care spune că repetiția este mama învățăturii. Și pentru că este mai ușor de memorat și aplicat, le-am împărțit în articole cu câte 10 recomandări. Ordinea nu este importantă. Să ne amintim împreună, zic!

1. Cu sinceritate se câștigă încrederea, iar încrederea este vitală în orice fel de relație.

2. Nu este musai să spui întotdeauna ceea ce gândești. Cu accent pe întotdeauna! Dacă ceea ce urmează să spui nu este foarte important dar cumva ar putea face partenerul să se simtă incomod, ar fi mai bie să îți ții gura închisă.

3. Nu este responsabilitatea ta să "repari" persoana pe care o iubești. Da, știu că îi vrei binele și poate că ai și dreptate în ceea ce spui, dar singura ta responsabilitate este să îi fii alături în acest proces.

4. Persoana pe care o iubești, nu a fost așa din totdeauana. Anumite experiențe prin care a trecut au format persoana pe care astăzi o ții în brațe. Ascultă și încearcă să înțelegi istoria persoanei de lângă tine. Ar putea fi cheia multor situații neplăcute sau incomode.

5. "Împreună pentru totdeauna" nu este același lucru cu "împreună totdeauna". Chiar dacă este posibil să pară că amândoi (în cel mai fericit caz) vă doriți să petreceți tot timpul din lume împreună, recomandat ar fi să aveți propriul vostru program, separat.

6. A petrece timp împreună, nu înseamnă a fi în aceeași încăpăre cu celălalt, ci înseamnă să desfășurați activități împreună. Somnul,sexul sau masa, nu se pun la socoteală.

7. Pasiuni comune. Pe lângă faptul că ar fi sănătos ca fiecare individ să aibă anumite pasiuni, când vine vorba de cuplu este la fel de necesar să identificați (și să vă implicați) în pasiuni comune.

8. Aparent, în cuplu, se împarte totul. Ceea ce înseamnă că se impart inclusiv responsabilitățile casnice/familiale. Nicio excepție!

9. Exprimă ceea ce simți, chiar și atunci când nu consideri a fi necesar. Spune Mulțumesc, spune Te rog, spune Îmi pare rău sau Te iubesc, în toate modurile posibile. Inclusiv prin "gesturi banale" sau cadouri simple. Iar dacă este pentru EA, flori. Nu uita de flori!

10. Nimeni nu este perfect. Iubirea este despre a găsi persoana potrivită, nu persoana perfectă. Persoana perfectă nu există. Fiecare dintre noi are defecte, probleme sau momente în care strălucim mai puțin.

Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii