Într-o zi vei săruta pe cineva și îți vei da seama că acele buze îți dorești să le săruți pentru tot restul vieții tale


puzzle

Mici fragmente decupate din viață și personalitatea fiecărui participant, precum un puzzle, tu va trebui să le așezi, astfel încât îmbinate să alcătuiască o imagine cât mai clară a persoanei pe care dorești să o cunoști.

Prin cele 3 momente cheie, interactive și dinamice, din structura evenimentului puzzle, timp de 2 ore participi la "un joc al cunoașterii" unde ai ocazia de a cunoaște 6 persoane, cu care ai deja câteva lucruri  în comun.

Evenimentele sunt organizate și grupate în funcție de anumite criterii (prezentate mai jos) și pot avea maxim 14 de participanți (ex: 7 femei + 7 bărbați).

 

Cum decurge evenimentul puzzle?

Ne întâlnim la ora și adresa stabilită, unde te vom întâmpina cu bucurie și ți se va arăta locul pe care ți l-am pregătit.

Ne destindem și începem să ne cunoaștem puțin, timp în care fiecare participant va completa 3 cartonașe cu întrebări diferite, pe care i le-ar adresa viitorului partener. Adunăm cartonașele și le punem în "Cutia cu întrebări" alături de celelalte întrebări standard, pregătite de moderatori. Le amestecăm bine, bine, apoi în primul moment cheie al serii, extragem 6 întrebări, la care fiecare dintre participanți va avea posibilitatea să răspundă... sau să se abțină.

"Divide et impera" este expresia care ne-a inspirat pentru cel de-al doilea moment cheie, însă nu ni l-am însușit cu un scop diabolic. Relațiile sănătoase au la bază această aptitudine, de a lucra împreună, motiv pentru care ne-am decis să formăm două echipe pentru a scoate în evidență competitivitatea și spiritul de echipă al fiecărui participant. Tema acestui moment cheie va fi, de asemenea, extrasă dintr-o cutiuță magică.

Momentul cu numărul 3 al evenimentului este cel mai dificil. Domnii vor alege câte un set de chei, revenindu-le sarcina de a se folosi de șarmul propriu pentru curta doamnele, timp în care acestea le vor oferi pe tavă (sau nu) lăcățelul din posesie, pentru a verifica dacă se potrivește cu vreuna dintre cheile curtezanului.  Atenție! Există un singur lăcățel și o singură cheie care se potrivesc, deci norocul nu constă în a găsi cheia ci în ocazia de a cunoaște fiecare participant.

 

Datorită faptului că există un oarecare deficit pe partea numărului de bărbați înscriși și acceptați în comunitatea, grupele pentru evenimentele puzzle se formează destul de greu. Vestea bună este că evenimentele Unu la unu (click) sunt mai dese și se bucură de un succes neașteptat.

 

 

Puzzle simplu
Criteriu de organizare: vârsta, orientare sexuală, stare civilă;

Tipuri de membri care pot participa: Ludus, Pragma, VIP;
Vei cunoaste persoane apropiate de vârsta ta (+/- 5 ani) într-un cadru organizat si moderat de către un profesionist. Grupele sunt formate în baza un matching simplist (standard) având în vedere doar criteriile de organizare.

București, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța
Cost eveniment: 50 LEI
alte orașe
Cost eveniment: 50 LEI

 

Puzzle mozaic
Criteriu de organizare: vârstă, orientare sexuală, stare civilă, alte criterii specifice;

Tipuri de membri care pot participa: Pragma, VIP;

Fragmente mici, diferite culori si dimensiuni ale detaliilor, sunt folosite pentru a crea adevărate opere de artă... în ale matching-ului. Evenimentele sunt moderate de către un profesionist, iar grupele sunt formate în baza unui matching avansat si mult mai specific.

București, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța
Cost eveniment: 100 LEI
alte orașe
Cost eveniment: 70 LEI

 

Puzzle diamant
Criteriu de organizare: vârstă, orientare sexuală, stare civilă, venituri;

Tipuri de membri care pot participa: VIP;

Ajungi la un nivel când ti se schimbă obiectivele, stilul de viată, perspectivele. Totul. Ritm si stil de viată cu care nu multi pot tine pasul, dar si mai putini, îl pot întelege. Dacă îti doresi să cunosti pe cineva cu acelasi potential financiar ca al tău, această grupă este pentru tine.

București, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța
Cost eveniment: 400 LEI
alte orașe
Cost eveniment: 400 LEI

 

Mim
Criteriu de organizare: vârstă, stare civilă, alte criterii specifice;;

Tipuri de membri care pot participa: Pragma, VIP;

Ne întâlnim pentru a ne cunoaște și pentru a petrece timp de calitate împreună. Ne vom distra și vom vorbi despre noi, însă o vom face prin limbajul mimico-gestual. Chiar dacă, la ora actulă există în lume peste 100 de dialecte ale semnelor, în această grupă vom folosi un limbaj comun. Iubirea.

București, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța
Cost eveniment: 200 LEI
alte orașe
Cost eveniment: nespecificat

 Tipuri de membri

Ludus

220 lei

 • valabilitate: 12 luni
 • nivel de încredere: II
 • profil: standard
 • matching: standard
 • acces evenimente puzzle: unele
 • access evenimente 1-la-1: unele
 • acces seri dansante: da
vreau să mă înscriu

Pragma

recomandat

400 lei

 • valabilitate: 12 luni
 • nivel de încredere: III
 • profil: avansat
 • matching: avansat
 • acces evenimente puzzle: da
 • access evenimente 1-la-1: da
 • acces seri dansante: da
vreau să mă înscriu

VIP

1.800 lei

 • valabilitate: 12 luni
 • nivel de încredere: II
 • profil: premium
 • matching: avansat
 • acces evenimente puzzle: da
 • access evenimente 1-la-1: da
 • acces seri dansante: da
vreau să mă înscriu

Dacă ai întrebări, consultă secțiunea de întrebări și răspunsuri

sau

dă-ne un telefon: 0732 466 773