" Va trebui să întâlnești oameni care iubesc așa cum o faci tu. "

Despre 326 - matrimoniale full service

Respect, prietenie, sinceritate, afecțiune, stare de bine, emoții pozitive și încredere. Acestea sunt atributele pe care noi și cei din comunitatea 326.ro le folosesc pentru iubire.

Nu toți iubim la fel, nu țoți simțim la fel și cel mai important de reținut este că nu toți ne exprimăm la fel.

 

326.ro te asistă în drumul tău către iubire. O căutăm împreună, călătorim împreună, ne sfătuim, ne susținem, ne încurajăm și ne recompensăm.

Cum facem asta?

  • Prin organizarea unor întâlniri (și evenimente tematice) unde, prin algoritmi complecși de selecție, încercăm să aducem împreună persoane care împărtășesc aceleași principii și valori, astfel încât, tu să poți face cea mai bună alegere pentru viitoarea ta relație. La fiecare eveniment la care participi vei cunoaște alte persoane (82%).
  • Prin asigurarea unor servicii matrimoniale și servicii conexe (dezvoltare personală, stil vestimentar, limbajul corpului, etc)

 

Dacă ai iubire de oferit, hai în comunitatea noastră!

Evenimentele și serviciile noastre pot fi accesate atât în țară cât și în anumite zone din Europa.

Visul meu a fost să pot influența pozitiv viața mai multor persoane, iar prind 326 simt că am reușit asta.

Îmi place să interacționez cu membrii, astfel încât să înțeleg mai bine personalitatea lor. Îmi place să vorbim și să schimbăm idei, să le cunosc copilăria, adolescența, relația cu membrii familiei și calatoria lor prin viață. Cred că experiențele noastre de viață nu ne definesc, dar ne fac să fim cine suntem acum și cred că este important să vedem aceste fragmente din viața celuilalt pentru a-l putea înțelege.

De-a lungul timpului am observat că acest pas, cunoașterea membrilor, contribuie la creșterea semnificativă a ratelor de succes.

Pot să îți garantez că vei găsi aici iubirea alături de care îți vei petrece tot restul vieții? Nu!
Nu pot să-ți promit pentru că am realizat că cele mai frumoase lucruri în viață nu vin cu promisiuni.

Dar ce pot să îți promit este că eu împreună cu echipa mea, vom fi alături de tine în această căutare și vom face tot ce ține de noi și este omenește posibil pentru ca voi doi să vă întâlniți.

Așadar, hai în comunitatea 326 și îți promit că vei avea o experiență cel puțin frumoasă. Iar dacă, cumva, nu am reușit să te conving să te inscrii acum, îți doresc, sincer și din tot sufletul, ca visele tale să se îndeplinească, cum s-a întâmlat cu al meu.

administrator
Ciprian POPA
Fondator 326.ro

Nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Ne găsești la: contact [at] 326.ro sau la telefon 0728 707 414 sau hai să ne cunoaștem la o cafea în Str. Bd-ul Dacia, Nr.99, Bucuresti, dar cu o programare în prealabil.

3 din 5 cititori ai blogului, recunosc că și-au îmbunătățit relațiile sociale

Articole recomandate