Valentine`s day


Cred ca nu avem suficiente sarbatori de care sa ne bucuram. Acum carcotasii vor sari spunand ca nu ai nevoie de o zi pentru a te bucura. Nimic mai adevarat, dar acum spune-mi sincer, tu cand te-ai bucurat ultima data?

 

Aceste sarbatori pot fi un motiv pertinent pentru a ne opri din rutina zilnica si pentru a ne dedica persoanelor dragi. Pentru a petrece timp impreuna, pentru a fi mai buni, pentru a darui si pentru a ne darui, pentru a iubi si pentru a ne iubi. Un prilej pentru a fi fericit(a)!

Si cu atat mai mare iti va fi fericirea daca reusesti sa o faci fara a astepta ceva in schimb.

 

Acum, nu spun ca trebuie sa iei cu asalt magazinele si sa cazi in capcana comerciantilor platind de 22 de ori pretul unui buchet de flori (cu toate ca ai putea face si asta, tinand cont ca nu-i oferi flori chiar in ficare zi). Iar daca nu iti place sa oferi flori, ei bine, ar fi momentul sa inveti sa-ti placa. :)

Iar daca esti femeie bine, stii deja ca nu iti scade prestanta daca ii faci si tu un mic cadou. Stii tu ce ii place, nu?

 

Sa fiti creativi si buni !


Tipuri de evenimente

o cafea
o cafea

Vă dăm întâlnire într-un local ales atent pentru a începe jocul cunoașterii, savurând o cină romantică sau doar o cafea.

Vreau detalii
povestea
povestea

Un joc palpitant unde depinde doar de voi cum vă jucați cărțile și cum alegeți să continuați întâlnirea după primul "bună!"

Vreau detalii
romantic
romantic

Indiferent dacă ești sau nu o fire romantică, vei recunoaște cadrul întâlnirii ca fiind desprins din filmele sau poveștile de dragoste.

Vreau detalii