Flirtul nevinovat este de fapt un mic călău

Flirtul nu este inofensiv sau nevinovat. Flirtul face parte din acest frumos joc al iubirii, este un fel de preludiu pentru ceea ce va urma să fie...

 

"Flirtul este o promisiune de relații sexuale fără o garanție." - Milan Kundera

 

Cine afirmă că flirtul este nevinovat sau inofensiv, fie este tâmpit(ă) fie nu știe ce vorbește!

 

Flirtul nu este un exercițiu (de practicat regulat sau neregulat), nu este nici o formă de amuzament personal și cu atât mai puțin nu ar fi bine să fie privit ca pe o confirmare a competențelor/potențelor tale. Flirtul este ceva serios. Un joc frumos, dar serios.

 

Când flirtezi în timpul unei relații, toată lumea va avea de suferit. Persoana care te iubește, care are încredere în tine și te așteaptă cuminte (sau nu) acasă, noua ta cucerire care își va dori să continuați joculețul, și chiar dacă îți vine greu să crezi, dar tu vei suferi cel mai mult. Fie că, conștientizezi sau nu asta.

Și uite așa, flirtul se transfomă dintr-un minunat joc al iubirii, într-un joc al suferințelor în lanț.

 

"Pentru a evita confuziile şi regretele, întotdeuna consultaţi soţia, înainte de a începe un flirt."- E.W. Howe

 

Știu că este mai ușor să faci același compliment mai multor femei, decât să faci mai multe complimente aceleiași femei.

Știu și că este mai ușor să pari sexy și interesantă în fața unei persoane care abia te cunoaște, decât să fii sexy și interesantă în fața persoanei care îți cunoaște deja toate trucurile.

 

"Un flirt este ca o pastilă. Nimeni nu poate să prevadă exact efectele secundare." -  Catherine Deneuve

 

De ce discuți cu alte persoane (de sex opus) despre problemele tale, când acasă te așteaptă cineva care cu nerăbdare vrea să afle cum a fost ziua ta?

De ce trimiți mesaje altor persoane (de sex opus), când poate partenerul/partenera ta așteaptă cu orele un mesaj de la tine?

De ce petreci timp împreună cu alte persoane (de sex opus), când ai putea să ieși la o plimbare, un film sau o cina cu partenerul/partenera ta?

De ce, de ce, de ce....

 

 

Ție îți place să flirtezi? Chiar și atunci când ești într-o relație?
Te invit să-mi scrii pe adresa contact [arond] 326.ro iar eu voi completa următoarele articole cu răspunsurile voastre.

Ți-a plăcut articolul? Dă share la articol pe rețelele tale sociale. Ar putea fi de ajutor unor oameni pe care îi ai tu în listă.

Să îți dorești să fii iubit(ă) și fericit(ă) fără să faci ceva în sensul ăsta, este ca și cum ai vrea să faci sex fără să te dezbraci sau să pierzi în greutate fără să schimbi nimic în viața ta.

Te salut cititorule,

Eu sunt Ciprian și am gândit acest articol pentru tine.

Nu spun să iei de bun ceea ce scriu, ba din contră, te invit la dialog. Îmi poți scrie pe adresa contact [arond] 326.ro sau mă poți urmări pe facebook.


SPAȚIU PUBLICITAR
loading...